Yeni Telefon

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya ne biçim öneriler yapıyorsunuz. LG G2 varken S4 şeyini ne yapsın. Gidin bir araştırın.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
furkansahin1 kusura bakma ama telefondan anladığın yok Samsung kadar kazıkçı bir firma var mı bir düşün daha eline tektefonu almadan parçalanır diyorsun ona bakarsan ben de sana bir haber vereyim, Yabancı bir ülkede bir kız gece s4'ünü yastığının altına koyuyor, sonra telefonun bataryası şişiyor şişiyor ve patlıyor.. Yastığı falan delip geçiyor, kız canını zor kurtarıyor.. Samsung dandik bir firmadır.. LG'nim TrueHD ekranı sayesinde piyasadaki en iyi ekran LG'de.. En iyi kamera Sony'de.. En iyi kasa da Sony'de.. Samsungun nesi iyi? Kalitesiz arka kapağı mı? Samsung asla alınmaz.. GMD Elite piyasadaki en iyi telefonlardan, AnTuTu testlerini araştırırsan görürsün.. Fakat AnTuTu testlerine de fazla inanma.. Çünkü Samsung gibi bazı firmalar AnTuTu'ya para ödeyip puan yükseltiyor.. Benim önerim G2, Z1 veya Elite..

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
furkansahin1 kusura bakma ama telefondan anladığın yok Samsung kadar kazıkçı bir firma var mı bir düşün daha eline tektefonu almadan parçalanır diyorsun ona bakarsan ben de sana bir haber vereyim, Yabancı bir ülkede bir kız gece s4'ünü yastığının altına koyuyor, sonra telefonun bataryası şişiyor şişiyor ve patlıyor.. Yastığı falan delip geçiyor, kız canını zor kurtarıyor.. Samsung dandik bir firmadır.. LG'nim TrueHD ekranı sayesinde piyasadaki en iyi ekran LG'de.. En iyi kamera Sony'de.. En iyi kasa da Sony'de.. Samsungun nesi iyi? Kalitesiz arka kapağı mı? Samsung asla alınmaz.. GMD Elite piyasadaki en iyi telefonlardan, AnTuTu testlerini araştırırsan görürsün.. Fakat AnTuTu testlerine de fazla inanma.. Çünkü Samsung gibi bazı firmalar AnTuTu'ya para ödeyip puan yükseltiyor.. Benim önerim G2, Z1 veya Elite..
Herkezin Önerisi farklıdır ben samsung un yetkili servisinde çırakdım samsung servise hiç gelmiyordu ama lg falan günde 10 kez gelip gidiyordu samsung geldiğinde ya ekran çatlak vs gibi sorunlar oluyordu bana kalsa ben samsung dan başka telefon almam

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
LG ler neden geliyordu onu da anlat?
lg genelde wifi sorunu yüzünden geliyordu veya ekran kırığı onun dışında birde yazılımı kendi kendine siliyordu sanırım G2 y di gelen telefon onun dışında wifi sorunu vardı ha samsung da da wifi sorunu vardı s4 ü normal telefonun int wifiye bağlanıp kullanırsan bir daha wifi açılmıyorda oda yazılım ayarlarına girip bir şeyi true yaptığımızda çözülüyordu

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Allah Aşkına az araştırın. Şuanda 1200 TL civarı bütçe ile alınabilecek en iyi telefonlar Z1C ve G2'dir. Hayatım boyunca Samsung kullanmış biri olarak söylüyorum, bir tarafınızdan uydurmayın.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
1200 tl ye zor ikna ettim annemleri.
O zaman bilemem kardeşim. Ama diyebileceğim tek şey Samsung'a bulaşma çünkü telefonunun bir üst modeli çıktığı zaman eskisini unutuyor. O yüzden Samsung'a bulaşma.[DOUBLEPOST=1412328180,1412328088][/DOUBLEPOST]Ya da nokia lumia hakkında hakkında bir kullanıcının yorumu:
Gençler şuanda Nokia Lumia 630 kullanmaktayım telefonun bir sıkıntısını görmedim artı ve eksilerini belirtmek istedim:
-Şarjı çok dayanıyor yalan olmasın 3-4 saat aspalht 8 oynadım sonra 2 saat film izledim şarjı %32 olmuştu.Sonra sağlam telefon çizilmesi zor. Ama şöyle eksileri var örneğin telefonu fabrika ayarlarına geri dönüş yaptığınızda hattan para gidiyor bu yüzden hattı çıkarıp yapın kamera yeterlidir ama flash yok olsun bir öğrenci için ideal bir telefon vatandan almıştık 599'a hala ne kasma ne kendiliğinden kapanma hiçbirşey olmadı tavsiye ederim
[DOUBLEPOST=1412328226][/DOUBLEPOST]Bu sayfaya bakabilirsin nokialar da güzel.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.