Turkcell T50 Almalı Mıyım? Turkcell T50 VS ORJİNAL SAMSUNG S4 MINI

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bütçen iyi ise Discovery Elite al.. Fiyatına göre çok çok iyi bir telefon.. 2000 liralık telefonlarla aynı düzeyde.. Hatta geçer bile onları.. Şık ve bükülmüyor (denedim).. 3 gb ram var her oyunu oynarsın.. Samsung gibi yeni sürüm veya yeni rom çıkınca eski telefonlara vermemezlik yapmıyorlar.. Discovery I'e de kitkat geldi düşün.. Kamerası çok iyi.. Odaklaması çok hızlı.. En güzel kısmı fiyatı sadece 1300 lira (vatan computer).. Bence bunu al telefon uzun ömürlü bir telefon.. Kolay kolay da eskimez..

Turkcell T50 almamalısın reklamda çok abartıyorlar.. Ama eline alınca daha ucuza aynı özellikli telefon çok.. Ayrıca telefon almaman gereken 3 firma var.. 1 apple (o parayı haketmeyen dandik telefon.. Tek güzel yanı iTunes TEK), samsung (verdiğin parayı haketmeyen 2. telefon çıkaran şirket.. Her sene aynı tipte yeni telefon çıkarır.. Kısa ömürlü telefonlar.. Yeni sürüme hep hizmet verip daha 1 sene önce çıkardığı telefona desteği kesmek..), Turkcell (dandik telefonlar çıkarıyor.. Hiç şık değil ve özelliklerine bakılırsa daha ucuza ona benzer telefon bulursun hende daha şık.)

Bunların dışında htc ve lg öneririm.. Kaliteli ve tarz telefonları var.. Bütçene göre bakarsın..

Telefon alırken her şeyle karşılaştır sonra pişman olma.. Tek 1 telefon düşünme..
Bütçe maks 850 TL. Arttırırsam biraz daha arttırır iPhone 6 Plus alırım dedim zaten.
Soner hiç güzel değil ben discovery kullanıyorum memnunum ya iphone 5s al veyada s5 filan rahat edersin onlarla.
Maks 850 TL diyorum anlamıyorsunuz :(

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bütçe maks 850 TL. Arttırırsam biraz daha arttırır iPhone 6 Plus alırım dedim zaten.

1.si iphone 6 plus iyideğil 2. si o bütceye en iyi telefon discovery

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kaçın!Anneme fabrikaca tüm yöneticilere verdiler ama çokta iyi değil.Bazı oyunları kasmadan oynarken Subway Surfers kasıyo...Alla alla!Kamera açıldığında yine kasıyor.Biraz daha para toplayıp bunu alabilirsin:

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Soner hiç güzel değil ben discovery kullanıyorum memnunum ya iphone 5s al veyada s5 filan rahat edersin onlarla.
1.si iphone 6 plus iyideğil 2. si o bütceye en iyi telefon discovery
İyi canım. Bütçeyi arttırırsam iPhone 6 Plus alırım. Fablet şeklinde büyük ekran seviyorum.
Kaçın!Anneme fabrikaca tüm yöneticilere verdiler ama çokta iyi değil.Bazı oyunları kasmadan oynarken Subway Surfers kasıyo...Alla alla!Kamera açıldığında yine kasıyor.Biraz daha para toplayıp bunu alabilirsin:
G2 alacağıma iPhone 6 Plus alırım. Biraz daha koyarım üstüne.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üstüne biraz daha koyarım diyorsunda elite için 450 lira koyarsın, i6 için 2 bin lira koyarsın.. Hesap yapmayı biliyor musun?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Üstüne biraz daha koyarım diyorsunda elite için 450 lira koyarsın, i6 için 2 bin lira koyarsın.. Hesap yapmayı biliyor musun?
Biliyorum canım. Koyarsam en iyisini alabilecek kadar koyarım çünkü 450 lira koyacaksam daha fazla koyarım en iyisini alırım.