Minecraft Harita ve Mod Yapımı Forumu

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft Harita ve Mod Yapımı forumundaki Haritalar kısmının alt forumu olan "Harita veya Mod Yapımı Dersleri"
forumunu normal "Haritalar" ve "Modlar ve Eklentiler "gibi olması gerek diye düşünüyorum.Haritalar forumunun alt forumu olması pek saçma açıkçası.Ya alt forum olarak değil de normal forum kısmı gibi olmalı ya da tümden kaldırılmalı diye düşünüyorum.
Tabii sizin de fikrinizi almak istiyorum..

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Tümden kaldırmanın alt forum olmasından daha mı mantıklı olduğunu düşünüyosun. :) Tümden kaldırırsak hiç olmamış olcak. Bu iyi bir şey mi?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tümden kaldırmanın alt forum olmasından daha mı mantıklı olduğunu düşünüyosun. :) Tümden kaldırırsak hiç olmamış olcak. Bu iyi bir şey mi?
Alt forum olacaksa olmaması daha makbul geliyor.Sonuçta rehber ve kılavuz konularımızı açabileceğimiz en kötü ihtimal Minecraft TV kısmında paylaşabileceğimiz bir yer.Bence alt forumdan ziyade normal düzey de olmalı.

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Minecraft TV bölümü daha genel bir bölümdür. Harita veya Mod yapımı dersleri bölümü, bu konularla ilgilenenler tarafından ziyaret edilecektir ki bu kullanıcılarımızı Minecraft TV bölümünde bahsettiğiniz türde konuları aramayla uğraşmaktan kurtaracaktır. Yani hiç olmaması makbul değil, aksine harita ve mod yapımıyla ilgilenen üyelerimizin zararına olacaktır.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft TV bölümü daha genel bir bölümdür. Harita veya Mod yapımı dersleri bölümü, bu konularla ilgilenenler tarafından ziyaret edilecektir ki bu kullanıcılarımızı Minecraft TV bölümünde bahsettiğiniz türde konuları aramayla uğraşmaktan kurtaracaktır. Yani hiç olmaması makbul değil, aksine harita ve mod yapımıyla ilgilenen üyelerimizin zararına olacaktır.
Hmm..O zaman daha genel bir alarak normal forum düzeyine erişmesi daha mantıklı olmaz mı ? Belirli bir kitleye belirli bir alanda hitap edecekse genel bir ad alarak düzenlenmesi daha hoş olur.Böylece üyelerin ihtiyacı pratik yoldan çözümlenir."Modding & Mapping Tutorials" adı altında olan videoları bir alt başlık olarak değilde normal düzeyde bir başlık olarak göstermek üyelerin görmesi ve ilgilenmesi açısından daha işe yarar diye düşünüyorum.