- En iyi cevaplar
- 0
Lan her şeyi benim üzerime yıkmayın ! Bu konuya mesaj yazmaktan dizimi izleyemedimsen yap ozaman lan![]()
Lan her şeyi benim üzerime yıkmayın ! Bu konuya mesaj yazmaktan dizimi izleyemedimsen yap ozaman lan![]()
sana yıkmak istiyorum lanet olsunLan her şeyi benim üzerime yıkmayın ! Bu konuya mesaj yazmaktan dizimi izleyemedim@AlichosTR el atıver...
Şimdi benim profilime gir ve bana ne kadar hayran olduğuna dair bir mesaj atsana yıkmak istiyorum lanet olsunYAŞASİN KÖTÜLÜK MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA [abi POWER
]
ben abi değilim sadece şakacı bir insanim.Şimdi benim profilime gir ve bana ne kadar hayran olduğuna dair bir mesaj at(I HATE abiS)
Ben sana abi demedim zatenben abi değilim sadece şakacı bir insanim.
Hey manplex yada satbiw oyniyak mi?Ben sana abi demedim zaten![]()
Ne diyirsın arkidiş ?Hey manplex yada satbiw oyniyak mi?
mineplex yada shotbow sunucularinda oyniyalim mi [bu adam artik pre]Ne diyirsın arkidiş ?
Nayur. Dizimi izliyorum. Bu arada konu kirlenmesin mümkünse özelden ya da sykpe'dan yaz...mineplex yada shotbow sunucularinda oyniyalim mi [bu adam artik pre]
mümkümse özelini kapatma.Nayur. Dizimi izliyorum. Bu arada konu kirlenmesin mümkünse özelden ya da sykpe'dan yaz...
Evet techne sadece modeller içinmodeli techneden yapacağım sadece o kadar değilmi başka bir şey yok
Açtum no problemamümkümse özelini kapatma.
techne ile mod yapılmaz ! Anla artık ! İlla ki mod yapmak istiyorsa Harita ve mod yapımı dersleri bölümüne bak...bi mod buldum oda techne ile yapılmış ama class formatında?
adam techne ile model yapmış onu golem yapabilirmiyim class formatında!techne ile mod yapılmaz ! Anla artık ! İlla ki mod yapmak istiyorsa Harita ve mod yapımı dersleri bölümüne bak...