furkansahin1
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
gülmektemi suç ;([DOUBLEPOST=1412545496,1412545459][/DOUBLEPOST]ha bide nasıl ödül puanı kazancam laSpam yapma yoksa Uyarı alırsın forumdan.
gülmektemi suç ;([DOUBLEPOST=1412545496,1412545459][/DOUBLEPOST]ha bide nasıl ödül puanı kazancam laSpam yapma yoksa Uyarı alırsın forumdan.
Sen bilmiyon ben heçkırım kendime yetki verebliyorum. Forumuheçkle.exe var bendeBeceremezsin..
beğeni+mesaj sayina göre bide yilina filan.[DOUBLEPOST=1412545620][/DOUBLEPOST]gülmektemi suç ;([DOUBLEPOST=1412545496,1412545459][/DOUBLEPOST]ha bide nasıl ödül puanı kazancam la![]()
AMAN TANRİM SENLE MUHTAP OLMAMALİYİM BANLANİRİM SONRA. [b.la.. b..la.. bl.a... b.la.. ... ]Sen bilmiyon ben heçkırım kendime yetki verebliyorum. Forumuheçkle.exe var bende
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aynn OlMa Bhen ayrıCa Krzat menide tanuyom seni derim baNlar sEni. Akullı ol yaNi. sbeğeni+mesaj sayina göre bide yilina filan.[DOUBLEPOST=1412545620][/DOUBLEPOST]
AMAN TANRİM SENLE MUHTAP OLMAMALİYİM BANLANİRİM SONRA. [b.la.. b..la.. bl.a... b.la.. ... ]
bu arkadaş bonzai içmiş fazla kaçırmış beyin versin lan buna biriAynn OlMa Bhen ayrıCa Krzat menide tanuyom seni derim baNlar sEni. Akullı ol yaNi. s
Sen şimdi byle dysn ama yarın kraft men abi seni banlatınxa görçen sen 1bir!1bu arkadaş bonzai içmiş fazla kaçırmış beyin versin lan buna biri![]()
bu neyin kafası ne bu abi banada verin ondanSen şimdi byle dysn ama yarın kraft men abi seni banlatınxa görçen sen 1bir!1
Kusura bakma 5000$ onun içine çektiği şeyin gram'ibu neyin kafası ne bu abi banada verin ondan
çok doğru bebek!Oha ifşa olduk. Yeni bi bekleme lobisi yapmamız gerekecek artık![]()