[İstek] Zombili öldüğünde yeniden doğabileceğin Mod

selchak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Benim 10 yaşında bir oğlum var ve bu oyunu görmüş beğenmiş. İndirtti bana. Sitenizden oyunu indirdim. 1.3.2 versiyonu yüklü şuanda.
Oyunu bende inceledim çok güzel bir oyun. Fakat indirdiğim versiyonda şuanda sadece 3 oyun modu yüklü. Sadece bir tanesinde zombiler var. Onda da öldüğünüzde oyun bitiyor. Hali ile oğlum için bu sıkıntı oluyor. Açıkçası beni bile zorladı bu durum...
Neyse lafı uzattım. Sizden ricam bu zombili versiyonun öldüğünde yeniden dirilebileceğimiz bir modu varsa paylaşmanız. Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır.
Not: Konuyu siteden araştırdım ama cevap bulamadım...
Son bir şey daha var. Reseller sunucuya oyunu yükleyebilir miyiz. Eğer bu imkan varsa resellerime oyunu kurabilirim.

Zheng

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Burada anlatıldığı üzere, oyunda iken t ye basıp şunu yazın health infinite ve entere basın sanırım can sınırsız olacak, gene de lavın içine vs. düşerseniz ölürsünüz diye düşünüyorum ama bir yardımı olur herhalde, bunu sağlayan bir mod vardır ama onu kurmayı anlatması zor olur şimdi.

Zheng

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
t ye basıp mobdamage yazın entere basın, bu komut da işinizi görebilir, oyuncu moblardan zarar görmez diye buyurmuş dökümantasyon.

adalar42

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
zheng arkadaşa bakmayın galiba acemi.önce options'a girin ve language'ye girin.türkçe'yi seçin.böylece dil türkçe olacak.oyun zorluğu kolay normal yada zor yazıyordur.o yazıların üstüne tıklayarak barışçıl'a getirin.böylece zombiler ortadan kalkıcak,asla zombi göremeyeceksiniz.

selchak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Cevaplarınız için sağolun arkadaşlar. Yalnız ben sanırım ne istediğimi tam anlatamadım. Zorlayıcı modun aynısı olsun istiyorum ama öldün mü yeniden dirilebileyim. Böyle bir şey yapma şansımız var mı oyunda?

DjBora

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
1
Cevaplarınız için sağolun arkadaşlar. Yalnız ben sanırım ne istediğimi tam anlatamadım. Zorlayıcı modun aynısı olsun istiyorum ama öldün mü yeniden dirilebileyim. Böyle bir şey yapma şansımız var mı oyunda?
Hardcore Mod Kullanıyorsanız Yok
Fakat Survival(Normal) açıp Oyundayken Escye basıp Optionstan Dificulty : Hard yaparsanız daha fazla canavar zombi doğcaktır ve siz ölünce yeniden başlicaksınız oyun bitmiyecektir
Saygılarımla...

Rurikhan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hardcorenin amacı o zaten o kadar zorki ölünce map siliniyo :) ölünce map silinmeyen direkt hard mod zaten :)

Zheng

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
zheng arkadaşa bakmayın galiba acemi.önce options'a girin ve language'ye girin.türkçe'yi seçin.böylece dil türkçe olacak.oyun zorluğu kolay normal yada zor yazıyordur.o yazıların üstüne tıklayarak barışçıl'a getirin.böylece zombiler ortadan kalkıcak,asla zombi göremeyeceksiniz.

Evet acemiyim hatta oyunun dökümantasyonundan atıfta bulunacak kadar acemiyimdir ek olarak diğer insanlara sataşmadan birisine cevap verebilecek kadar anormal ve uyumsuzumdur.

selchak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Borapro1 dostum dediğinizi yaptım ama sonuç alamadım. Genede ilginiz için teşekkürler.
adalar42 dostum dediğinizi yaptım ve tam istediğim gibi oldu. Çok teşekkür ederim.

DjBora

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bende size türkçeye çevirin demeyi unutmuşum efendim :D
Ama türkçeye çevirince yazılar inceleşiyor , o yüzden ben ingilizce kullanıyorumki dilim gelişsin,i

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 farklı oyun modu var survival normal hardcore öldüğünde save gider creative tüm item kullana bilirsin ve ölümsüzsündür
sen hardcore da oynuyorsun yeni bir dünya açıp modu survival yapa bilirsin