- En iyi cevaplar
- 0
Hakaret etmekten başka bir şey bilmiyorsunuz ya, çok sinirleniyorum...
Hakaret etmiyorum ben. Farklı düşüncede olabilirsin mesela ben yerçekimi yok diyorumHakaret etmekten başka bir şey bilmiyorsunuz ya, çok sinirleniyorum...
Aslında o yer çekimi değil kütle çekimi, boşlukta var olan 2 cisim hayal et. Biri diğerinden daha büyük. Küçük olan büyük olana doğru gelmeye başlar...Hakaret etmiyorum ben. Farklı düşüncede olabilirsin mesela ben yerçekimi yok diyorum![]()
O zaman biz neden Güneşe gitmiyoruz ? (Kafam da deli sorular *-*(Bu yazı şakacıktan yazılmıştırAslında o yer çekimi değil kütle çekimi, boşlukta var olan 2 cisim hayal et. Biri diğerinden daha büyük. Küçük olan büyük olana doğru gelmeye başlar...
Uzay bizi itiyorAslında o yer çekimi değil kütle çekimi, boşlukta var olan 2 cisim hayal et. Biri diğerinden daha büyük. Küçük olan büyük olana doğru gelmeye başlar...
Biz dünyanın çekim kuvvetine mağruz kalmış bulunmaktayız. Dünya ise Güneş'inUzayda telefon ile konuşabilseydik zamanın hızlı mı yavaş mı olduğunu anlardık[DOUBLEPOST=1412685792,1412685758][/DOUBLEPOST]
O zaman biz neden Güneşe gitmiyoruz ? (Kafam da deli sorular *-*(Bu yazı şakacıktan yazılmıştır))
Ben buna hak verdim *-*Uzay bizi itiyor![]()
Biz dünyanın çekim kuvvetine mağruz kalmış bulunmaktayız. Dünya ise Güneş'inUzayda telefon ile konuşabilseydik zamanın hızlı mı yavaş mı olduğunu anlardık[DOUBLEPOST=1412685792,1412685758][/DOUBLEPOST]
O zaman biz neden Güneşe gitmiyoruz ? (Kafam da deli sorular *-*(Bu yazı şakacıktan yazılmıştır))
Uzay boşluktur. Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadımBen buna hak verdim *-*