Geçici Hasta Olma

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir direği veya kapıyı ısır, soğuk su iç, sert şeyler ye. Ayrıca diğer denilen tüm şeyleri de önceden uygula. Ve sonuç:

Ve en sonunda millet okul yolundayken senin yapabileceğin hareket:

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sabah kalk karnım ağrıyor de, sızlana sızlana hazırlanmaya başla, gitme saatine 5 dk kala tuvalete gir, tuvaletten 15 dk çıkma, anne karnım ağrıyor de saate bak geç olduğunu farket bağır tekrar tuvalete git sonra annene bugün gitmiyim ya çok kötüyüm zaten fazla ders işlemez hocalar gibisinden söyle bişeyler tada!
Denendi,İşlemedi.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başımdan aşağı su dökyüm uzun süre soğuk.Dayak yememek için kapatıyorum gece yarısı yorumları okurum

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ayrıntılar:
1-Gizli Sekme
2-Windows 8
3-Origin
4-İnternet Bağlantısı
5-Bulut gibi bişi açık :D
Modem hemen yanımda normalde kablo ile bağlanıyordum ama sorun var ağ kartında sapıtıyor.
Peder malum.
Steam açıktı kardeşimin hesabı kapadım oyun oynamayacağım şimdi skript yazacağüm.
8
8.1 geçmedük

Bulut:

Fark etmediklerin:
Hesap makünesü açük ödev yapiyrum (sorry onda kapalıymış)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bana acilen ateş çıkartan kolay yöntemler lazım acil
Turbobit hesap veremmi

İnsanda ateş ikiye ayrılır.Biri hastalık terimi olan ateş;Vücut ısısının normalin üzerine çıkması ateş olarak tanımlanır.36-37 dereceleri normal olarak kabul edilir.İkincisi cinsellik olarak yükselen ateş;Bu durumda kişinin cinsi hormonları aşırı derecede salgılanır.Cinsel temas ihtiyacı duyar.Bu ihtiyacı karşılayacak birini bulamadığında masturbasyon yapar.Bu azgınlık sırasında her an fantazi olarak farklı bir şekilde masturbasyon bile görülür.Örnek :oraya buraya sürtme,Sabun delme,Patlıcan ,Hıyar ... gibi nesneleri masturbasyona yardımcı olmak için kullanabilir

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.