- En iyi cevaplar
- 0
Möthişşşş 
Göz Zevkimi Okşadı
Harbi güldüm
Cips Yiyodum
Göz Zevkimi Okşadı
Harbi güldüm
Cips Yiyodum
10 üzerinden saçma sapan puan veren üyeler acaba siz bunu yapabilir misiniz10 Üzerinden 1![]()
Ben böle rezil bir çalışma yapmak istemem ki ?10 üzerinden saçma sapan puan veren üyeler acaba siz bunu yapabilir misiniz
yapın da ona göre puan verin
ben yaparım10 üzerinden saçma sapan puan veren üyeler acaba siz bunu yapabilir misiniz
Ne gerzek bir yorum ya10 üzerinden saçma sapan puan veren üyeler acaba siz bunu yapabilir misiniz
Bozacının şahidi şıracıben yaparım
fakat böle kötü bi çalışma yapamam
özür dilerim dostum ama şunu söylemek gerek,Ne gerzek bir yorum ya
Arabaya binmek içi ehliyet mi almak lazım ... yani adamın bir göz zevki olamaz mı acaba ? Yapmayın şöyle saçma yorumlar adam eleştirmiş sen de " yha aslında güzel olmuştu neden böyle dediler ki " moduna girmişsin. Sonra da " sıkıysa siz yapın cahiller " sözüyle tüyü dikmişsin :3
Bozacının şahidi şıracı
EDIT : ağır oldu biraz ama true story
EDIT 2 : eksik parçayı koydum
Ve bir özür dilerim daha forumun engin ergen denizine katıldı. Evet , bugün Coolkinq12_ ergeniyleyiz.özür dilerim dostum ama şunu söylemek gerek,
üstüne alınma ama,
bak söz ver yoo,
son umut sensin loo,
2+3 gibi amaaa,
sonsuzluk ve ötesi gibi sloganım ben,
ama ağır oldu kabul et,
bir şey anladın mı itiraf et![]()
1- 18 değilimVe bir özür dilerim daha forumun engin ergen denizine katıldı. Evet , bugün Coolkinq12_ ergeniyleyiz.
Dostum ya ne diyim.Ya biz özür dilerimyız ( 9-10 arkadaşa gösterdim ) ya da sen çok zekisin.Ve ben 2. seçeneğe ihtimal veremiyorum. Ya da sırf ben anlamayayım diye saçmalamışsın. O da bi ihtimal
Bir de 18 yaşında yazmış kendine , bak buna gülerim muahah