Laloww_
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
#1060'ıncı Mesaj!Bizden Çatal Bıçak Seti Kazandınız!Evet ayrımcılığı sadece Türk'e düşman olanlara yaparım. O ülke bayrakları da Türk devletlerinin.![]()
Huehuehue
#1060'ıncı Mesaj!Bizden Çatal Bıçak Seti Kazandınız!Evet ayrımcılığı sadece Türk'e düşman olanlara yaparım. O ülke bayrakları da Türk devletlerinin.![]()
Konu dağılmasın (1070 bu arada)#1060'ıncı Mesaj!Bizden Çatal Bıçak Seti Kazandınız!
Huehuehue![]()
Post kasma timeKonu dağılmasın (1070 bu arada)
Şaka bir yana dağılıyor konu lütfen pişman etmeyin yazdığıma.Post kasma timeasfasfgas[DOUBLEPOST=1412878328,1412878286][/DOUBLEPOST]Beyler hadi size iyi konuşmalar ben kaçar.Görüşürük. Laloww.
Konu dağılmasın (1070 bu arada)
Sağol,İyi geceler dadlu Kedu :3 YERUN!Post kasma timeasfasfgas[DOUBLEPOST=1412878328,1412878286][/DOUBLEPOST]Beyler hadi size iyi konuşmalar ben kaçar.Görüşürük. Laloww.
PekiŞaka bir yana dağılıyor konu lütfen pişman etmeyin yazdığıma.![]()
Ha ben kendi mesajlarım zannettim o yüzden.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol..s.s *sevinir*
Sağol,İyi geceler dadlu Kedu :3 YERUN!
Peki![]()
Diosunn .s.sMavi hayvan![]()
Ay chok kmksn .s.s
La bu En Sevdiğim Pokemonlardan Ivysaur(Bulbasaur'un 2.evrimi)!Dikkatini Çekerim!
IskaTurp canavarı şaka şaka bulbasaur
Çok hızlı davranıyorsunuzIskaUlan 3 oldu Iskalayanlar
![]()
Aynen banada oluyo oMavi hayvan (lan oğlum hep üste başkası yazıyo bende onun üstündekini yazmış oluyorum)