blade20090999
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Gelişmeler 15 Sayfada en Altta Mesajımda.
Sunucu : 52.24.247.84 Aktiftir sunucu pc ile açtım
Sunucu : 52.24.247.84 Aktiftir sunucu pc ile açtım
Son düzenleme:
Güzel.diyelimki kodu aldilar jar dosyasini degistirmek icin mc yi kapamiz lazim kaparsak zaten tekrar taramamiz gerekcek farkli bir randomcode geldigi icin 3 hafta kafa patlattim bunlara inan bu sorunu daha once dusundum telefondan yaziyorum .
Gerçekten eğer bana linkini yollarsan koduna bakıp bir açık bulmaya çalışabilirimHani suan prrogrami daha kullanima sunmamis olsamda anlattigim fikilrlerden yola cikarak bir acik bulup yazarsaniz sevinirim
Hilenin ismi değişse![]()
Öncelikle hilenin adiyla bir ilgisi yok jar dosyasini tariyor ve meta inf ile oynanmis veya silinmisse bunu hile kabul ediyorBiz bir açık buluruz o "Algoritma"da![]()
Pazar gününü bekleyemem!Öncelikle hilenin adiyla bir ilgisi yok jar dosyasini tariyor ve meta inf ile oynanmis veya silinmisse bunu hile kabul ediyor
Pazar gunu bir gunluk bir sv acicam istedgi kdr herkes denicekacik bulmyi
hile taramasi koyucam dosya icin program mc de acik olmayan yani calismayan jar dosyasini okumuyor. lutfen konumu okuyun bide en basitinden calisan bir jar dosyasi tespit etme yolu program icin calisan jar dosyasinin adi deismez bunuda dusundum ve bir kac ek algoritma daha var calisan jar dosyasini tespit etmek icin az onceki tespit fikrim kodun sadece bir parcasiIki dosya varsa biri hile biri normal ? Normali taratır hileli ile girerim ?
Bir de herkes güvenip indirmesi gerekecek herkesin ?