Tamamını okumadan post kasan kişi detectedadam yapmış paylaşıyor sende kötü yorum atıyorsun bende senin yorumlarını görmek istemiyorum ?? cazza144 gayet iyi şeyler yapıyor
Sonuna kadar okumadın galibaadam yapmış paylaşıyor sende kötü yorum atıyorsun bende senin yorumlarını görmek istemiyorum ?? cazza144 gayet iyi şeyler yapıyor
Aynen ona özenti oldu yeni şeyler denemek için after effects ' i baya öğrenmem gerekliBuna benzer Vegas Pro ve After Effect template'lari var.Biraz onlardan özenti geldi ama iyi olmuş.
ok üsttekiler senin sakladığın düşünceler yani tamam kib bay.Ya kusura bakma ama çok gereksiz konular açıyorsun intro yaptıysan kanalında paylaş kardeşim ben sağ tarafta sürekli seni görmek zorunda mıyım? Bir konu aç içine bütün çalışmalarını koy, gereksiz bir şekilde konu açma. Önceki konularında da espirili bir dille anlatmaya çalıştım ama anlamadın. Kaan697'nin konusunda yaptığım gibi şaka amaçlı yaptığımı düşünebilirsin ama bu kez gayet ciddiyim. İnternetten bulduğun fotoğrafları birleştirip banner yapınca yetenekli olmuyorsun. Bende de profesyonel programlar olsa ben daha iyisini yaparım. Ki kim olsa daha iyisini yapar. Youtube kanalına da abone kasmak için bot açtığını hiç anlamadık sanki, adam 1 günde 100 abone kasıyor. Harbi söylüyorum, tüm bunlar tamamen şakaydı. Çok güzel olmuş tam gaz devam qnq
Çok üzdün beni :'(Aynen ona özenti oldu yeni şeyler denemek için after effects ' i baya öğrenmem gerekli[DOUBLEPOST=1412950898,1412950687][/DOUBLEPOST]
ok üsttekiler senin sakladığın düşünceler yani tamam kib bay.