Minecraft artık sıkmaya başladı.

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizcede minecraft artık sıkmaya başladı mı?
Oyunu öğrenmeden önce birseyleri kendi başımıza bulmak heyacan veriyordu.Şimdi herseyini biliyoruz ve can sıkıntısı yaratiyor.Önceden hiç olmazsa sıkılırsam kafama göre binalar yapardim şimdi oyunu açmayı istemiyorum.Açarsam beni herzamanki sıradan şeylerin karşılayacağını biliyorum. Kim ne derse desin bu oyun 2yılda usandırıyor.Artık minecraft benim için bitmistir.Oynayanlara iyi oyunlar.
Birgün sizde sıkılacaksınız.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Modlar Olduğu sürece ve güncellemeler ASLA Sıkılmıyacam. :)

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Sıktı , çünkü kalite düştü eski bir faction wars tadı kalmadı artık .
Benim için oyunun oynama kısmı bitti , yönetme kısmına girmeyi düşünüyorum .
Ek olarak ; ArcheAge deneyin güzel bir mmorpg .

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftda tek başına oynarsan benim gibi sende sıkılırsın. Serverlarda güzel minigames'ler, Ve can sıkıntısı olmaması için bütün sürümler için modlar var. Tabii. sen bilirsin.

CptClem

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hergün Yeni Modlar Çıkıyor Sıkılmana Gerek Yok Ama Yok Sıkıldım Dersen Biraz Başka
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Arada Minecraft Oynarsın

asd123deneme

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hunger Games oyna,Hunger Games videoları izle,profesyonelleşmeye çalış.Acayip sarıyor.

DehaBuiLdis

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
minecraftta yapılcak şeylerin sınırı yok bi arkadaşınla oynadınmı hıc sıkılmazsın:creeper:

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Evet bende yaşadım sonra Tekkit Lite oynamaya başladım ve sıkıntım kalmadı hala bilmediğim çok şey var bu mod packta.

BraveHeart34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bencede artık sıkmaya başladı en azından 1-2 aydan beri minecrafta girmiyorum artık yapacak bisey yok modları oynasam tek başıma sarmaz bende girmiyorum zaten serverlara girmiyorum bebeler dolu işte öyle ama premium almayı düşüniyodum bu ay paramda hazır ama almak da istemiyorum belki mcsg 1.8 uyarlanınca hackler olmayacak deniliyo belki o zmn alırım...

7pQWlIo

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Modlarla oynamanı tavsyie ederim. Normal Minecraft'ta yapılacak çok az şey var. Ama modlarla oynadığın zaman oyun başka bi' eğlenceli oluyor.
Bu arada soğuk su iç.

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herşeyini bildiğine emin misin? Minecraftta öğrecekler ve yapacaklar bitmez. Redstone da uzmanlaşın. Kendi moblarını yeni makineleri command block kullanarak yapanlar çıkmaya başladı 1.8de.
Kafamın basmadığı 1-2 düzenekten biri. Şimdiye kadar Simlpy Sarc olsun, Dragnoz olsun, Setbling olsun izlediğim düzeneklerin %95ini anlardım.