SORU | Sound effects on skript

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaç witherle ölmek istersen -_- witherlin başıyık.[DOUBLEPOST=1412977581,1412977545][/DOUBLEPOST]
Mineplex'de flüt sesi nasıl var o zaman?

O flüt sesi için herkesin minecraft dosyası aynı olması lazım.Modlu sunucu olmadığı içinde flüt sesi olması imkansız gibi.Ancak notabloklarından, üst üste eklenmis ses dosyalarından elde edilmişse bilemem.Mesela örnek veriyorum domuz sesiyle cadı sesini aynı anda caldırmıstır flüt sesi cıkmıstır gibi.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
O flüt sesi için herkesin minecraft dosyası aynı olması lazım.Modlu sunucu olmadığı içinde flüt sesi olması imkansız gibi.Ancak notabloklarından, üst üste eklenmis ses dosyalarından elde edilmişse bilemem.Mesela örnek veriyorum domuz sesiyle cadı sesini aynı anda caldırmıstır flüt sesi cıkmıstır gibi.
Pluginler yeni eşyalar falan eklese minecraftı ömrümce bırakmam yemin ediyorum :D

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Mineplex modlu değil. .minecraft dosyamada 1 kere bile mod yüklemedim.

Sent from my iPad using Tapatalk

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yada notablok programı var ismini unuttum :D. orada yapıp schematic olarak sunucuya koymuştur.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendine Özel Ses Yapmak İstiyorsan Texture Packtan Başka Yol Yok Ama.
Bilmezmiyim onu.. Haşır neşir değilim yardım lazım texturepack kısmında, olabilecek varmıdır acaba?[DOUBLEPOST=1413014711,1413014598][/DOUBLEPOST]
Sen eklenti yazmıyor muydun? Skript ile ne işin olur ki?
Eklenti yazma işine yeni başladım ama örneğin basit bir mesaj plugini 1 saat alabiliyor javascript ile, bu skriptle 2 dakikada halledebiliyorum. tabii ki javascriptle kodladığım pller mevcut yeni sunucumda ama dediğim gibi böyle basit şeyler için javascript gerekmiyor. Teşekkürler.

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilmezmiyim onu.. Haşır neşir değilim yardım lazım texturepack kısmında, olabilecek varmıdır acaba?[DOUBLEPOST=1413014711,1413014598][/DOUBLEPOST]
Eklenti yazma işine yeni başladım ama örneğin basit bir mesaj plugini 1 saat alabiliyor javascript ile, bu skriptle 2 dakikada halledebiliyorum. tabii ki javascriptle kodladığım pller mevcut yeni sunucumda ama dediğim gibi böyle basit şeyler için javascript gerekmiyor. Teşekkürler.
js ile plugin mi yazılıyor?