Mert_Kurt
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Selam kurt kardeşlerim.Forumda böyle kodlamalarla cartla curtla uğraşan çok kişi tanıyorum ve acemice splashlar yapıyorlar.Sizi acemi bir işe yaramayan gölge efekti bile olmayan splashlardan kurtarmaya geldim.Evet bu konumda bir profesyoneller gibi splash yapacağız.
Öncelikle konuya splashı merak edipte gelenler splash bir programın yüklenme aşamasının gösterirdiği sadece programa hava katmak amaçlı kullanılan bir ilk giriş temasıdır.Bunu antivürüsünden tutunda virüs programlarına kadar tüm programlar kullanır.(İsterlerse)
Örneğin tüm office programlarında bu splash vardır.Adobenin programlarındada mevcuttur.
Halen anlamadıysanız örnek:
Fl studionun açılış splashı
Office
Neyse fazla örnek koymayalım konu uzar.
Öncelikle yapmak için elinizde bu programlardan olması lazım.
Visual studio (Sürüm fark etmez)
Paint.net veya Adobe photoshop olması yeterli olacaktır.
Öncelikle yeni bir form projesi oluşturalım.
Ardından aşağıda resime bakarak yeni bir form daha ekleyin.
İlk form ve 2.form'un boylarını 400x400 yapın.İstediğiniz gibide yapabilirsiniz ama ben 400x400 lük resim ekleyeceğim bozulma olmasın diye 400x400 yapıyorum.
Öncelikle konuya splashı merak edipte gelenler splash bir programın yüklenme aşamasının gösterirdiği sadece programa hava katmak amaçlı kullanılan bir ilk giriş temasıdır.Bunu antivürüsünden tutunda virüs programlarına kadar tüm programlar kullanır.(İsterlerse)
Örneğin tüm office programlarında bu splash vardır.Adobenin programlarındada mevcuttur.
Halen anlamadıysanız örnek:
Fl studionun açılış splashı
Öncelikle yapmak için elinizde bu programlardan olması lazım.
Visual studio (Sürüm fark etmez)
Paint.net veya Adobe photoshop olması yeterli olacaktır.
Öncelikle yeni bir form projesi oluşturalım.
Son düzenleme: