[YENİ HİKAYE]-GECE BASKINI-HAYATTA KAL-

berkcan366

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fırtınalı bir sonbahar gecesiydi kaptan Steve mürettebata emirler yağdırıyordu ,mürettebatları ise koca bir karınca yığını gibi bir o yana bir bu yana gidiyordu.O sırada mürettebatlardan biri "KARA GÖRÜNDÜ!" diye bağırdı,hemen sonra başka bir gemi daha ortaya çıktı,bu bir korsan gemisiydi.Korsanlar Steve onları görene kadar onlara topları ateşlemeye başlamışlardı. Steve bu çarpışmadan oldukça az hasarla kurtulmak istiyordu,ama çoktan korsanlar halatları atıp Steve 'nin gemisinin güvertesine inmişti.Steve hiçbirşey anlamadan gemi sular altına gömülmüştü.Steve sabah uyandığında bir sahil kenarındaydı,ayılmak için kumların üstünde birkaç dakika oturup neler olduğunu hatırlamaya çalıştı.Sonra kendi kendine iki,üç okkalı küfür savurdu.Ormana girdi ve yürümeye başladı bir süre sonra bataklıkta bir ev buldu.Ev terkedilmiş gibi görünüyordu oraya sığındı ve akşam oldu. Steve uyurken evin kapısı yavaşça açıldı ve içeri irenç şapkalı koca burunlu ve elinde bir asa olan kadın girdi .Steve'de kedi uykusu vardı ve hemen uyandı,kadın onun orada olduğunu hissettiği için ona yaklaşmaya başladı,Steve kadına "sende kimsin"diye sordu kadın sessiz kaldı ve yaklaşmaya devam etti Steve cebindeki küçük hançeri çıkarmak için elini cebine atarken kadın onun elini tuttu ve sıkmaya başladı tam o sırada çok hızlı bir şekilde vızıldayan bir ok cadının kafasına girdi.ve içeride genç bir kız göründü.

-BÖLÜM-2-ADANIN GİZEMİ-
Steve kıza tam bir şey soracaktiki kız daha önce davranıp Steve'nin cebindeki hançeri aldı ve ona bunun "Güvenlik amaçlı" olduğunu söyledi.Steve ilk başta hançerini geri almayı düşündü ama bu tehlikeli olabililirdi ve kıza şöyle sordu "burası neresi ?" kız "burası yıllar önce sisler arasında kaybolmuş THETE adası rivayetlere göre burası yıllar önce dünyanın en kötü büyücü tarikatının merkeziymiş birgün bu büyücüler EnderDragon adlı korkunç bir yaratığı sonsuzluğun en uzak köşesinden çağırmış sonra burası dünyanın bir ucunda EnderDragon'un burnunda tüten ateşin dumanı tarafından gizlenen bir ada olmuş,daha fazlasını öğrenmek için beni takip etde seni köye götüreyim,bilge sana herşeyi anlatacaktır" Steve "tamam" der ve yola koyulurlar.ilk gün konaklamak için bir mağaraya sığınırlar,Steve kıza "ismin ne" diye sorar kızda "Alex" der sonra kız tekrar soru sorar "buraya nasıl geldin" Steve ona hatırldaığı herşeyi anlatır.Sabah olur ve tekrardan yola koyulurlar köye vardıklarında sanki bizim geleceğimizi bilen birtakım insan köyün girişinde beklemektedir.ortalarında Kamburu çıkmış elleri nasır tutmuş bir adam Steve gel işareti yapar ve yürümeye başlar,adam bir eve girer ardından da Steve , yaşlı adam Steve in sormasını beklemeden "bu adada EnderDragon adlı bir ejderha yaşıyor,bu ejderhayı dünyadaki herşeyi kontrol eden gizli bir büyücü tarikatı çağırmıştır (bir harita açar) işte bu adanın haritası,buda ejderhanın şuanda dinlendiği yer eğer 3 ay içinde onu yok etmezsek son gücüne kavuşacak ve tüm dünyayı yok edecek büyük bir güce kavuşacak,bu haritayı al evlat " Steve'nin kafası karışmıştır , beni neden hemen aralarına kabul ettiler,niye benden yardım istiyorlar gibi aklında bintürlü soru oluşmuştur...

NOT:2.BÖLÜM ACELEYE GELDİĞİ İÇİN BİRAZ EKSİKLER OLABİLİR

BÖLÜM-3-LANETLİLER-

Steve'ye yatacağı evi gösterdiler ve gittiler.Steve yatacağı eve giderken ormandan garip sesler gelmeye başlar Steve ormana doğru yürümeye başlayınca Alex bunu görür ve onu durdur ve derki "sana bir uyarı oraya sakın gitme orada yüzyıllar önce tarikat tarafından lanetlenen insanlar tekrar canlanır!"Steve önce duraksar ama sonra evine doğru yürümeye başlar.Gece kalkar ve oldukça sessiz bir şekilde evinden çıkar ve hançerini almak için küçük gözcü kulesine gider,gözcü kulesine girdiğinde çok şaşırır hertaraf silahlarla doludur ama Steve gider ve hançerini alır tam çıkacakken kapı açılır Steve ani bir refleks ile masanın arkasına geçer ve saklanır, yaşlı adamın sesine benzeyen bir ses "bunun o olduğuna eminmisin"der sonra buğulu bir ses "evet onun kokusunu metrelerce öteden alabiliriz ve o şu an burada"Steve kendisinden bahsedildiğini biliyordu ve çok korkmuştu, bunun üzerine masanın yanından kafasını kaldırıp bakma yanlışında bulunur,çok hızlı bir şey onu belinden tutar ve duvara yapıştırır .Adamın gözleri beyaz ve aynı Steve ye benzemektedir.

NOT:3.BÖLÜM BİRAZCIK KISA OLMUŞTUR YENİ BÖLÜME BAĞLAMAK İÇİNDİR DAHA UZUNLARIDA GELECEKTİR :-)

BÖLÜM-4-GERÇEKLER ORTAYA ÇIKIYOR-

Steve uyandığında onun yanı başında o yaşlı adam ve Alex vardır Steve iki eliyiyle yaşlı adamı boğmak için elini kaldırır ama yaşlı adam nasıl olduysa çok atik bir hareketle Steve nin iki elinide tutar ve "sakin ol evlat senin tek suçun o gün o saatte orada olmandı." Steve "sen "bunun o olduğuna eminmisin" derken neyi kastettin?"yaşlı adam somurtur ve "beni takip et evlat der" Steve adama onu takip ederken "ismin ne"diye sorar adam "Notch" der ve yürümeye devam eder o sırada bütün köy halkı onlara bakmaktadır.Adam geçen akşam sesler gelen ormana doğru gider ve bir mağaraya girer.mağaraya girdiğinde bir çift meşale vardı Notch dediki "sende bir meşale al evlat"der Steve de adamın dediği yapar ve mağarada bir takım resimler çıkmaya başlar , Notch "bu mağara lanetlilere aittir adımına dikkat et'' ardından "lanetliler büyücü tarikatı tarafından lanetlenmiştir aslında onlarda bir zamanlar insandı ve dün gördüğün o adam onların iyi olanlarının lideri HeroBrine idi" Steve "niye ona Hero diyorlar?" diye sorar Notch "çünkü o tarikata karşı ilk isyanı başlatan kişidir,ama tarikat onun karısını ve çocuğunu kaçırır ve onları bırakması için tek şartı Birine bin teslim olmasıdır, teslim de olur ama tarikat 3 ünüde öldürür ve ruhunu lanetler onla beraber bütün isyancıların da" Steve o iyi ise "niye o zaman beni duvara yapıştırdı?" Notch "onlar gizlice izlenmeyi sevmez." ardından "ama asıl iş burada sana düşecek ,rivayetlere göre uzaklardan gelen ve brine ye benzeyen bir insan bir sonbahar gecesinde dolunayın olduğu günde THETE adasına gelecek ve EnderDragon u yenip bütün dünyayı kurtaracaktır,buda sen oluyordum ve sadece üç ayın var." Steve "ne benmi!sen kafayımı yedin be adam ben sıradan bir denizciyim doğru dürüst dövüşmeyi bile bilmem." Notch "biliyorum ama sen Brine nin soyundan geliyorsun bu senin kanında yarın sabah Alex'ile dövüş antremanına başlıyorsun." Steve duraksar ve ardından "ya lanetlilerin kötüleri ?" Notch "onlar bilinci yerinde olmayan insanla beslenen yaratıklardır merak etme onlar buraya gelemez ,burayı golemler koruyor" Steve un aklına bir soru Dank eder "peki benim gemimin battığını nereden biliyordun!" Notch gülümser "sizi izliyorduk Alex seni o lanetliden nasıl bulup kurtardığını sanıyorsun?"

BEĞENMEYİ UNUTMAYIN+YENİ BÖLÜMLER YORUMLARA GELECEK :-)

Son düzenleme:

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Maziyi Hatırlattı bana bi aralar yazmaya çalıştığım hikayeyi :)