AlichosTR
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
%31-40 civarı diyebilirim.Gelişmede % kaç?![]()
%31-40 civarı diyebilirim.Gelişmede % kaç?![]()
Ben de wefad.Wow ben şok ben migros ben tansaş. Ben bim.
Hyr once bn .s .sHayır sen benden sonra wefad.
hıı justin biber dha once mslümn oldu .s .sZeyn müslüman bi kere .s .s
No.Only Joke.[DOUBLEPOST=1413046296,1413046232][/DOUBLEPOST]Uh... Srsly?
İstediğim yanıt geldi.Doğru cevap verildi.Biraz daha devam edip post + sohbet muhabbet kasmak güzel olurdu.Neyse özelden mesaj at beğenihack.exe kurulum anlatıyım ehehehe.Göbek deliği üçgen olan biz bir nedenden dolayı çekildiğini sandığımız fakat @AlichosTR un her cevaba gelişme deyip bizi daha saçma şeyler yazdırmaya çalışmasıdır. .... .. . .. Bak açıkladım ver beğeni hack.exe'yi![]()
Harbi bildim mi ya?No.Only Joke.[DOUBLEPOST=1413046296,1413046232][/DOUBLEPOST]
İstediğim yanıt geldi.Doğru cevap verildi.Biraz daha devam edip post + sohbet muhabbet kasmak güzel olurdu.Neyse özelden mesaj at beğenihack.exe kurulum anlatıyım ehehehe.
Vay anasını benim aklıma gelmemiştiGöbek deliği üçgen olan biz bir nedenden dolayı çekildiğini sandığımız fakat @AlichosTR un her cevaba gelişme deyip bizi daha saçma şeyler yazdırmaya çalışmasıdır. .... .. . .. Bak açıkladım ver beğeni hack.exe'yiaha bende bulmuşam
![]()
Ban.Geç kaldın !Göbek deliği üçgen olan biz bir nedenden dolayı çekildiğini sandığımız fakat @AlichosTR un her cevaba gelişme deyip bizi daha saçma şeyler yazdırmaya çalışmasıdır. .... .. . .. Bak açıkladım ver beğeni hack.exe'yiaha bende bulmuşam
![]()
Harbi bildin.Harbi bildim mi ya?D[DOUBLEPOST=1413047585][/DOUBLEPOST]
Vay anasını benim aklıma gelmemiştiKadirBurak kardeş
[DOUBLEPOST=1413047707][/DOUBLEPOST]Ciddi anlamda bu cevabı bekliyosan sırf amaçsızlıkla verilmiş bir cevaba kurban gittin
![]()
Keşke bilmeseydimde post kasaydıkBan.Geç kaldın !
[DOUBLEPOST=1413048149,1413048021][/DOUBLEPOST]![]()
Harbi bildin.
Olabilir ortaya karışık şeyler yani.Keşke bilmeseydimde post kasaydıkbi tane daha böyle konu aç