ı ya basmalısın önceki sürümlerdeEnvanter hangi sürümde geldi?
Bende yeni buldum [emoji1] Ondan önce de b ye basılıyormuş. Bir de Indev 0. 31 versiyonu hiçbir launcher da yok onu nasıl bulabilirimı ya basmalısın önceki sürümlerde
her sürümde envanter var
Hiçbir launcherde indev yokBende yeni buldum [emoji1] Ondan önce de b ye basılıyormuş. Bir de Indev 0. 31 versiyonu hiçbir launcher da yok onu nasıl bulabilirim
belkide isminden dolayı kaldırdılarBende yeni buldum [emoji1] Ondan önce de b ye basılıyormuş. Bir de Indev 0. 31 versiyonu hiçbir launcher da yok onu nasıl bulabilirim
Beta ve alpha ları buldum ama 0.31 veya 0.30_02 sürümlerinden birinde Rana ve Black Steve var onları görmek istiyordum dabelkide isminden dolayı kaldırdılar
beta ve alpha sürümlere ulaşmak için edit profile Allow use old beta versions u seçin ve üstündeki beta yerinde alpha yazanı seçin
Ayrıca eğer yeni çıkan snapshotlardan haberdar olmak istiyorsanız snapshots yazanıda seçebilirsiniz.
Oyunda her nekadar HeroBrine olmasada o versiyonda herobrine vardı o yüzden o versiyonu sildiler filan deyenler oluyor doğrumudur bilmem.Beta ve alpha ları buldum ama 0.31 veya 0.30_02 sürümlerinden birinde Rana ve Black Steve var onları görmek istiyordum da
Sence neye benziyor? Dingonun aıhrına mı?minecraft version changer'dan bahsediyor olmalısınız.. -unununium
Ne demek istedin bana?Sence neye benziyor? Dingonun aıhrına mı?