Stabil Sürümden Öncesini Oynamak

Kutay_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başlıkta belirttiğim gibi minecraft'ın alpha ve beta sürümlerini oynamak istiyorum, premium değilim. Nasıl oynayabilirim ?

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende yeni buldum [emoji1] Ondan önce de b ye basılıyormuş. Bir de Indev 0. 31 versiyonu hiçbir launcher da yok onu nasıl bulabilirim
belkide isminden dolayı kaldırdılar
beta ve alpha sürümlere ulaşmak için edit profile Allow use old beta versions u seçin ve üstündeki beta yerinde alpha yazanı seçin
Ayrıca eğer yeni çıkan snapshotlardan haberdar olmak istiyorsanız snapshots yazanıda seçebilirsiniz.

Kutay_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
belkide isminden dolayı kaldırdılar
beta ve alpha sürümlere ulaşmak için edit profile Allow use old beta versions u seçin ve üstündeki beta yerinde alpha yazanı seçin
Ayrıca eğer yeni çıkan snapshotlardan haberdar olmak istiyorsanız snapshots yazanıda seçebilirsiniz.
Beta ve alpha ları buldum ama 0.31 veya 0.30_02 sürümlerinden birinde Rana ve Black Steve var onları görmek istiyordum da

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beta ve alpha ları buldum ama 0.31 veya 0.30_02 sürümlerinden birinde Rana ve Black Steve var onları görmek istiyordum da
Oyunda her nekadar HeroBrine olmasada o versiyonda herobrine vardı o yüzden o versiyonu sildiler filan deyenler oluyor doğrumudur bilmem.