Yine garip bir yer buldum

hasanterliksiz

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yaklaşık 2-2.5 saat önce de bir konu açmıştım.(Konu ismi Arkadaşlar burası neresidir gibi birşeydi)

Şimdi bir daha konu açma isteği duydum çünkü çok garip bir yer buldum.Bir sürü oda var birleşik.Burası neresidir acaba bir anlam veremedim.

İşte fotoğraf:

Dark-_-

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sanırım oyunu bitirmek üzeresin.Yanii THE END'E GİDEBİLİRSİN! Siyah yerlere EYE OF ENDER koy sonra siyah yere atla.O mekanda ejderhayı öldür.Sana xp verecektir.uzun bir yazı geçecektir ama o yazıdan sonra oyunu bitirebiliyorsun.ama yazıdan sonra oyuna devam edebiliyosun.Ve o mekanda obsidianların üstünü patlat.Çünkü ejderha obsidian'ın üzerinde güç alıyor.Zaten sonra xp patlaması olacak sonra yazılar çıkacak sonra oyunu bitiriyon ama yinede oynayabiliyon!Lava'nın olduğu yere yap söylediklerimi.Yardım edebildiysem ne mutlu bana!

hasanterliksiz

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok teşekkürler öncelikle cevabın için.
O ejderha olayını anladım da neden kitaplık var onu anlayamadım.(1. resim)

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kimse mi bir şey bilmiyor ?!
bu end portalının bölgesi endermanlardan çıkan itemin craftlanmıs haliyle bulunuyor (ege abinin rehberinde var)
kitaplığı kütüphane (cok eski) gibi dusun
sonra o lavanın etrafındaki taslarada burayı bulmak icin kullandığın itemi koyuyorsun ve portal acılıyor
sonra endermanlar enderdragon savasmalar sevismeler felan :D

asdqwe123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak İlk İsin Enderman Avlamak Olsun O İncileri Eye Of Ender Yap Ve O Yere Yani Ortasında Lav Olan Yere Koy Ve Ende (Son)a Gidersin Ama Yayla Gir Ve İtemlerini Enchantla Ki Ölme

hasanterliksiz

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler... İşin ilginç yanı ben orayı mağara kazarken buldum.O yüzden biraz tereddütte kaldığım için sordum. Tekrar teşekkürler...

Kontglad

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yaklaşık 2-2.5 saat önce de bir konu açmıştım.(Konu ismi Arkadaşlar burası neresidir gibi birşeydi)

Şimdi bir daha konu açma isteği duydum çünkü çok garip bir yer buldum.Bir sürü oda var birleşik.Burası neresidir acaba bir anlam veremedim.

İşte fotoğraf:

Spoiler'ın en kralını vermişşin

MBerkZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bn buraya gelmistim too many utemsten end gozu alip koydum sonra endermanlarin oldugu col gibi biyer ok lazim ejderhayi bn oldurdum delikler cikip isiklar sacildi xp lrri aldim ciktim gittim ama evim den cok uzak bi ormana dustum .d kotu oldu buradi lv im 104 e cikti telden yazfim yanlus olabilir dijunmatik baska yerede badio uyi gunler cok konystum.d