Yeni Tema İçin Spoiler :)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Çevrim içi durumunu göstermeyi unutmuşsun puanlara tıklayınca çıkan şeyi unutmuşsun.İleri gelen üyeler var ana sayfa yok haberler var tanınmış üyelere gidinde birçok şey değişmiş yetkililere tıklayınca daha anlaşılır ve düzgün bir düzenleme var ora da da.[DOUBLEPOST=1413203430,1413203400][/DOUBLEPOST]
Yeni tema biraz kahverengi tonlarda. :)
Arka plan da değişse fena olmaz :D

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Yeni tema biraz kahverengi tonlarda. :)
Şimdi yazıyodum abi. :D

https://forum.gamer.com.tr/find-new/11604230/profile-posts
Yeni Spoiler :)
[DOUBLEPOST=1413203705,1413203438][/DOUBLEPOST]
Çevrim içi durumunu göstermeyi unutmuşsun puanlara tıklayınca çıkan şeyi unutmuşsun.İleri gelen üyeler var ana sayfa yok haberler var tanınmış üyelere gidinde birçok şey değişmiş yetkililere tıklayınca daha anlaşılır ve düzgün bir düzenleme var ora da da.[DOUBLEPOST=1413203430,1413203400][/DOUBLEPOST]
Arka plan da değişse fena olmaz :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
:)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13

(Allah rızası için böyle yapmayın aşırı iç soğutucu insanı forumdan soğutuyor böyle kalsın daha iyi ben hiç beğenmedim çoğu kişi de beğenmeyecek.)
Malesef öyle değil :( Herkes craft_man'in profilinde yalvarıyor yeni temağğğğğ diye. Sen beğendmediysen problem yok. Bulanık gözüküyor orda renkler belki daha açıktır.

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Malesef öyle değil :( Herkes craft_man'in profilinde yalvarıyor yeni temağğğğğ diye. Sen beğendmediysen problem yok. Bulanık gözüküyor orda renkler belki daha açıktır.
Mesela bu arka plan da manzara var adamın içini hoş yapıyor tamam diğerin de ise boş toprak arka toprak adamın içini kapatıyor gayet berbat buldum ben. :(

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Mesela bu arka plan da manzara var adamın içini hoş yapıyor tamam diğerin de ise boş toprak arka toprak adamın içini kapatıyor gayet berbat buldum ben. :(
Bende öyle düşünüyorum kapalı renkler kullanılmış. Çok gezilmez orda bi süre sonra kör olursun. Ama dediğim gibi bulanık orda belki renkler daha açık belkide craft_man arka planı değişebilir ? Sadece bu şimdilik elimizde olan spoiler.