Yeni Tema İçin Spoiler :)

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
minecraftforum.net tarzı olmuş bence gayet şık , renkli isim konusu gelirse en azından kullanıcıyı yansıtıcağını düşünüyorum .

İyi çalışmalar :)

Bu arada puanlar gittiğine göre sanırım yeni puan sistemi yolda .

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
minecraftforum.net tarzı olmuş bence gayet şık , renkli isim konusu gelirse en azından kullanıcıyı yansıtıcağını düşünüyorum .

İyi çalışmalar :)

Bu arada puanlar gittiğine göre sanırım yeni puan sistemi yolda .
Artık ne kadar fazla mesaj atarsan rütben o kadar yükseliyor bu da forum da gereksiz ve boş mesajlarla post kasmayı çıkartıyor hazır olun forumun kıyameti yaklaşıyor.

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Artık ne kadar fazla mesaj atarsan rütben o kadar yükseliyor bu da forum da gereksiz ve boş mesajlarla post kasmayı çıkartıyor hazır olun forumun kıyameti yaklaşıyor.

Ben beğeni ve üyelik süremden dolayı yüksek puana sahiptim şimdi o da kalmadı diyorsun .s

• Beğen
Reactions: DIO

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Gerçekten iyi olacak forumun görünümü. Tam olarak 1 sene önce foruma kaydolduğumda forumun yeni teması için anket yapmışlardı. Fusion teması diye yanıp tutuştuk ama arkaplan fırt olmuştu. (Tasarımcının evlat acısı gibi bir çözünürlük bulanması vardı kimse kusura bakmasın) Eğer spoilerdaki gibi olursa süper olur. Çevrimiçi simgesi 'eh' dercesine olmuş. İsimlerdeki mor renklendirme de aman aman bir yenilik değil yani. Elimde olsa ben de logoyu yenilemeyi düşünürdüm. :p