S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Moderatör tarafından düzenlendi:
Evet. Alttaki şarkıyı dönüştürmek için açmıştım. Helal olsun.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.akar.
IDM kullanmıyorum. Gereksiz program onlar bence. Siteler daha iyi. Bakınız: ssyoutube.comIDM varken gereksiz.Bir zamanlar IDM kullanmadan önce çok kullanırdım hala linki değiştirmemişler AD
IDM ile anime bölümleri ve + 18 içerik izleme avantajı varken biraz zor ikna olurum açıkçası.IDM kullanmıyorum. Gereksiz program onlar bence. Siteler daha iyi. Bakınız: ssyoutube.com
![]()
Sadece Skript bildiğimi sanıyorsun ha?Hmm depresyona girme sebebi,tam bir programcı sayılmam ama algoritma düzenini veya genel kodlama mantığını biliyorum.Skript bir dil sayılmaz fakat GML ile kodlamalarım olmuştu.
Kısaca bir coderin hayatı:
Daha fazla Kahve !
Daha fazla Sigara !
Daha fazla Müzik !
Sigara şart mı ?Hmm depresyona girme sebebi,tam bir programcı sayılmam ama algoritma düzenini veya genel kodlama mantığını biliyorum.Skript bir dil sayılmaz fakat GML ile kodlamalarım olmuştu.
Daha fazla Kahve !
Daha fazla Sigara !
Daha fazla Müzik !
Hmm depresyona girme sebebi,tam bir programcı sayılmam ama algoritma düzenini veya genel kodlama mantığını biliyorum.Skript bir dil sayılmaz fakat GML ile kodlamalarım olmuştu.
Daha fazla Kahve !
Daha fazla Sigara !
Daha fazla Müzik !
Ben sadece Skript biliyorum HTML CSS var PHP ve ASP kasıyorum tabi birde YGS & LYS var :IKendi adıma konuşmuştum![]()
Opengl öğrenmeye çalışırken bunu görünce ben*
![]()
Ben sadece Skript biliyorum HTML CSS var PHP ve ASP kasıyorum tabi birde YGS & LYS var :I
ITP Webinar ve Konferans'larına katılamıyorum o yüzden ITP bana ayar çekiyor. :I
Bir tane tanımlı Mühendis ayarlamam lazım galiba yoksa İş Ortaklığınıza Son verdik kardeş.
Tarzı bir mail gelecek.![]()
Oyun mu yapacaksın?
![]()
Vienicome'nin evi bulundu!
![]()