Birisi Benden 5000 Satırlık bir şey Kodlamamı İsteyince Ben

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Hmm depresyona girme sebebi,tam bir programcı sayılmam ama algoritma düzenini veya genel kodlama mantığını biliyorum.Skript bir dil sayılmaz fakat GML ile kodlamalarım olmuştu.

Kısaca bir coderin hayatı:
Daha fazla Kahve !
Daha fazla Sigara !
Daha fazla Müzik !
Sadece Skript bildiğimi sanıyorsun ha?

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hmm depresyona girme sebebi,tam bir programcı sayılmam ama algoritma düzenini veya genel kodlama mantığını biliyorum.Skript bir dil sayılmaz fakat GML ile kodlamalarım olmuştu.

Daha fazla Kahve !
Daha fazla Sigara !
Daha fazla Müzik !
Sigara şart mı ?
16'yı gören tüm ergenlerde tütün hastası anasını satayım.
Sigara içmeyin içtirtmeyin cool olduğunuz filan yok sadece iğrenç kokuyorsunuz o kadar.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Daha fazla Kahve !
Daha fazla Sigara !
Daha fazla Müzik !

Ve eğer gerçekten biraz abartılırsa Daha Fazla Para...

Dipnot : Oda Biraz Zor,Ama bazı istisnalar olabilir
Bkz : Markus Persson ilk oyununu 8 yaşında kodlamıştır.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kendi adıma konuşmuştum :)
Ben sadece Skript biliyorum HTML CSS var PHP ve ASP kasıyorum tabi birde YGS & LYS var :I
ITP Webinar ve Konferans'larına katılamıyorum o yüzden ITP bana ayar çekiyor. :I
Bir tane tanımlı Mühendis ayarlamam lazım galiba yoksa İş Ortaklığınıza Son verdik kardeş.
Tarzı bir mail gelecek. :D

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben sadece Skript biliyorum HTML CSS var PHP ve ASP kasıyorum tabi birde YGS & LYS var :I
ITP Webinar ve Konferans'larına katılamıyorum o yüzden ITP bana ayar çekiyor. :I
Bir tane tanımlı Mühendis ayarlamam lazım galiba yoksa İş Ortaklığınıza Son verdik kardeş.
Tarzı bir mail gelecek. :D

Ben bir halt bilmiyorum yaşasın ش الجاهلة !! ._.[DOUBLEPOST=1413223206,1413223126][/DOUBLEPOST]
Oyun mu yapacaksın?

Vienicome'nin evi bulundu!

Bu arada sondaki gif güzelmiş bakıldığında sürekli yaklaşıyormuş gibi gözüküyor