Merhaba Steam!

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabikide alirsin ama humble bundle yada g2a dan bak bir ilk ... 10-30 dolar bazen fark oluyor hatta genel olarak g2a da hep ucuz... ama bu summer , winter sale oldumu tum parani yatir steame tabi cok abartma sonra benim gibi bi bakmassin 150TL gabe'in hop cebine (abarti)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aslında bilgisayarım şu an paramparça ama bir gün yine bilgisayarım olduğunda birsürü oyunum olsun istiyorum o yüzden biriktiriyorum :D

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Aslında bilgisayarım şu an paramparça ama bir gün yine bilgisayarım olduğunda birsürü oyunum olsun istiyorum o yüzden biriktiriyorum :D
Ya bak ozaman madem oynamican alma hemen ... bekle iyice insin o fiyat zaman gectikce ... mesela bf4 adamlar 19 Euroya kadar indirdi ... baska indirimleri bekle (%90-80 gelirse bekleme tabi) yeni cikan oyunlarla fazla hasir nesir olma tabi pc kaldiriyosa baska ... hani en ucuzu icin zaman lazim

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya bak ozaman madem oynamican alma hemen ... bekle iyice insin o fiyat zaman gectikce ... mesela bf4 adamlar 19 Euroya kadar indirdi ... baska indirimleri bekle (%90-80 gelirse bekleme tabi) yeni cikan oyunlarla fazla hasir nesir olma tabi pc kaldiriyosa baska ... hani en ucuzu icin zaman lazim

O tür indirimler ne zaman olur ?

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İyi bir zamanda kaydolmuşsun. Birkaç haftaya cadılar bayramı indirimi başlayacak. Küçük bir bütçeyle kütüphaneni çok rahat doldurursun. ^_^ şu an indirimde olan oyunları görmek için Mağaza > Özel Fırsatlar'a girebilirsin.
Zaman mükemmel de gel görkü cepler boş. :)