Tamamda kütüphanede kalsa olmuyor mu sadece ?Tf2 , microvolts ve robotcraft indir .-.
Şimdi mesela ben oyunların benim olmasını istiyorum bedava ama pc de değil kütüphanede kalmasını istiyorum olmuyor mu öyle.Oyun yukle oyna bu qadar basit ;-;
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
.-. vay anasını syın seyircilerOyun yukle oyna bu qadar basit ;-;
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kütüphaneye ekleme nasıl oluyor acaba ?[DOUBLEPOST=1413484532,1413484520][/DOUBLEPOST]şu an pay day bedava kütüphanene ekliyebilirsin ve sonsuza kadar orada kalıcak
Kütüphaneye eklesek yetiyor mu ?Unturned Yükle Bence Ücretsiz ve Çok Eylenceliİlerde 150-200 Tane Oyun Almayı Düşünüyorum
![]()
Yeter. İstediğin Zaman İndirirsin.Kütüphaneye ekleme nasıl oluyor acaba ?[DOUBLEPOST=1413484532,1413484520][/DOUBLEPOST]
Kütüphaneye eklesek yetiyor mu ?![]()
Peki, yanında 3 gün yazıyor o gittikten sonra ne olacak ? Oynayamıyorsun sanırım sonra.Yeter. İstediğin Zaman İndirirsin.
bende steama kayıt oldum şimdi ama paydayı kaydedebildimmi bilmiyorumPeki, yanında 3 gün yazıyor o gittikten sonra ne olacak ? Oynayamıyorsun sanırım sonra.![]()
BT_GoD, bt_g0d, bunlardan biri olması lazım.seni bulamadım steamde![]()
Bekliyorum sabırla.Birazdan video atabilirim
Iphone 5c cihazımdan tapatalk ile gönderildi
Bende alamadım sanırsam.bende steama kayıt oldum şimdi ama paydayı kaydedebildimmi bilmiyorum![]()
BT_GoD, bt_g0d, bunlardan biri olması lazım.
Bekliyorum sabırla.
Bende alamadım sanırsam.![]()