Ekşisözlük üyesi oldum efenim

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ekşi sözlükte bunun gibi ince kalın boru espriler çok rahat duyabilirsin orayı eğlenceli yapan şey budur :(
giriş yapmaya çabalaya çok güldüm mesela :D 4 yıldır takip ediyorum ancak üye olma gereği duymamıştım.[DOUBLEPOST=1413751478,1413751403][/DOUBLEPOST]profilim efenim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1413751509][/DOUBLEPOST]

pek log gelmedi.

M

MUHDE

Ziyaretçi
giriş yapmaya çabalaya çok güldüm mesela :D 4 yıldır takip ediyorum ancak üye olma gereği duymamıştım.[DOUBLEPOST=1413751478,1413751403][/DOUBLEPOST]profilim efenim:
[DOUBLEPOST=1413751509][/DOUBLEPOST]

pek log gelmedi.

Kayıp olmuşum oda güzel bi ara geri dönerim :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
-Kaldırıldı.-

Son düzenleme:

MbTurk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ekşi Sözlük üyesi olmanız, maalesef hiçbir şey çözmüyor. Ben 13 ay bekledikten sonra yazar olabilmişken, işiniz biraz zor açıkçası. Hemen sevinmeyin, entrylerinizi de kimse göremeyecek, sıranın size gelmesini bekleyin. Allah sabır versin.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ekşi Sözlük üyesi olmanız, maalesef hiçbir şey çözmüyor. Ben 13 ay bekledikten sonra yazar olabilmişken, işiniz biraz zor açıkçası. Hemen sevinmeyin, entrylerinizi de kimse göremeyecek, sıranın size gelmesini bekleyin. Allah sabır versin.
Hemen bakıyorum sırama. Bu sabah 18976. sıradaydım şimdi 19437. Artmış ulan. Çaylak kısmında gözüküyor bu arada yazdıklarımız.

kaset oynatan şey işte ve candan erçetin kasetleri

edit:
teyip miş yada teyp

MbTurk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Şunu belirtmekte fayda var; çaylak onay listesi çok mantıksız bir algoritma üzerine kurulu. Ben 1,5 yıl önce kayıt olduğumda, 30 bin küsürlerden başlamıştım. Siz yine şanslısınız. ( Ki kayıt olduğum dönemdeki çaylak onay listesi sırası, bundan çok farklı ve mantıklı bir sıraydı ) Bu sistemin şöyle bir garipliği var; entry girdikçe sizi geriye atıyor. En azından ben öyle düşünüyorum. Denemelerim, bu yönde sonuç verdi hep. Sonra 4 ay kadar hiç girmedim, en son bıraktığımda 850 idi, 4 ay sonra 120 ! Tabi inanılmaz heyecanlandım. Sonra entry girmek ve aktif olmak gibi bir hataya düştüm. Hop, 340. sıra. Yine bir 2 ay kadar girmedim, sonra bir girdim: Aman Allah'ım ! Yazar olmuşum. Derken kendimi kızgın tartışmaların arasında buldum. Kur'an, ateizm, İslamiyet vs. gibi. Hatta bu "Ekşi Sözlük Kur'an'a hakaret ediyor" diye haberlere çıktı, "ssg" denilen vatandaşı savcılığa çağırdılar. Onun ardından, hesabımı sildim. Sanırsam tam silmek de olmuyor ama, dondurdum diyelim.
Tekrar kolay gelsin, Allah sabır versin.