Bildiğiniz yenilikçi bir minigames serveri varsa girin(Cracked)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar son günlerde server arayışına girdim ama pek olay yok
bizim millet tkmış bir faction bari faction olsa(2 yıl lapis kas ohoooo ne anlamlı demi)
Bi minigames sunucusu var mı?
Mesela Splegg,Paintball,Colormatch vb.Kısacası yenilikçi ve aktif olsun
Sonoyuncu çok güzel eskiden guncraft vardı(düzenleniyor)
Ama onun da nası desem(oyunun amacını anlamayanlar)tarafından yağmalandığını düşünüyorum
Varsa bir bildiğiniz özele atrsanız sevnrm(Global,TR,Yabancı dert yok)

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Müthiş bir projeye Hazırlanıyoruz yakında :&

Bir Map tasarımcısının gizli Map mahzeninden gönderildi

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizim server var şimdi reklam yapmayalım.Arayıp bulabilirsin.Siege'yi getirdik Türkiye'ye ama gene adam yok :).Sıkıntı çok büyük yani.Faction ekledik cık gene yok.Artık FULL Minigames yapma kararı aldık.birçok oyun planladık.Minecraft'a geçirmeyi planlıyoruz..

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
İşte bende düşündüm böle bir minigames ama böyle bir kitlede(Lapis Sömürücüler)Minigames Qeyf serverleri doğmaz
Onlar istioki lapis 100 tane 10000 tl kitte gold applelar olck asıl faction sade olmalı şartsa lapise giriş paralı olsn

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte bende düşündüm böle bir minigames ama böyle bir kitlede(Lapis Sömürücüler)Minigames Qeyf serverleri doğmaz
Onlar istioki lapis 100 tane 10000 tl kitte gold applelar olck asıl faction sade olmalı şartsa lapise giriş paralı olsn
LapisSiz yaptık ama kimse gelmedi herkes sözde kalıyor ne yazık ki...

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Yabancı Serverler böyle değil oyuncu değerli ama server kalite Lapis 1.8 olsa neyse de hammaddede kömür olsn redstone olsn o da xp
Ama ben bedavacılığa karşıyım görev aççan en iyisi ama benimsenmiyor

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Wow pls give me :D(ama ciddiyim)
60 Lirayı da verdirmez babam oyuna Free To Playlerle gçniyom
verrsen sevnrm

TurkMeydan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeş malesef crackliysen güzel bir mini games sunucusu bulman zor sana önerim bir 10 tl toplayıp **************** com sitesinden premium alman 10 tl ama skinsiz ve nick sen koyamıyorsun illa skin istiyorsan 5 tl daha toplayım 15 tl fiyatına skinlisini alabilirsin :)

K

Klood07

Ziyaretçi
Kardeş malesef crackliysen güzel bir mini games sunucusu bulman zor sana önerim bir 10 tl toplayıp **************** com sitesinden premium alman 10 tl ama skinsiz ve nick sen koyamıyorsun illa skin istiyorsan 5 tl daha toplayım 15 tl fiyatına skinlisini alabilirsin :)
Oradan hesap alacağına 60 TL'ye premium al. O sitede aldığınız hesaplar mojang tarafından kapatılıyor + olarak birsürü kişiye aynı hesap satılıyor.