Bir pluginle neler yapılabilir/skript ilede bu yapılanlar yapılabilir mi ?

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hadi biraz hayal gücümüzü zorlayalım (Çalıştıralım :) ) plugin ile neler yapılır minecraft da bence yeni blocklar olusturulabilir nasıl mı örnek verem blocku yere koyduğu an etrafı resim çercevereleriyle (nasıl yazıcam yav) kaplanır ve seçtiğimiz url ler etrafında belirir ??

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hadi biraz hayal gücümüzü zorlayalım (Çalıştıralım :) ) plugin ile neler yapılır minecraft da bence yeni blocklar olusturulabilir nasıl mı örnek verem blocku yere koyduğu an etrafı resim çercevereleriyle (nasıl yazıcam yav) kaplanır ve seçtiğimiz url ler etrafında belirir ??

Skirpt ile plugin yapılmaz. Sadece kendi serverinde kulanmak için 1-2 şey yaparsın.
Ecilipse ile plugin yaparsan istediğini daha rahat yaparsın.

Çerçeveleri özel resimli haritalarla süslersen 10-15 adet özel kullanım için süs eşyası yapabilirsin. Ama survivalda bir blok olarak yaparsan lag yapabilir.
Ama bence dene.

"Hayatta kal" Adlı pluginde komut ve hastalıklardan başka çadır ve kamp ateşi de yaptım. Çadırda uyunabiliyor, Kamp ateşi ise fırın görevi görüyor.

Yani neredeyse her şey yapılabilir.

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana nereden plugin öğrenebileceğimin linklerini atarmısınız ? (Kanal linkleri forumda varda pek öyle açıkcası anlamıyorum sesli daha güzel oluyor)

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Neden Yabancıların Tanıtımlarına Bakıyorsunuz!
@byMasterTurk ' isimli Kardeşimiz Bir Zamanlar Nasıl Yapılacağını Öğretiyordu. (Artık Bıraktı.)
Youtube Kanalının Linkini Veriyorum Bilmeyenler Oradan Bakıp Yapsınlar.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Neden Yabancıların Tanıtımlarına Bakıyorsunuz!
@byMasterTurk ' isimli Kardeşimiz Bir Zamanlar Nasıl Yapılacağını Öğretiyordu. (Artık Bıraktı.)
Youtube Kanalının Linkini Veriyorum Bilmeyenler Oradan Bakıp Yapsınlar.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Türklerin yaptığı güzel ve büyük bir plugin söyler misin.

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türklerin yaptığı güzel ve büyük bir plugin söyler misin.
bakacak olursak sbminecrafta (eskidendi ama şuanda efekt pluginini sonoyuncu kullanıyor öyle bir plugin yapabilecek varsa yapsan bekliyoruz) çok güzel pluginleri vardı sırf efektlerini oyunlarının efektlerine pluginlerin güzelliğine bakmak için giriyordum