K
Klood07
Ziyaretçi
İnternetim kotalı olmasa sunucuya kesin gelirdim 
Onu yapan Türk oyuncuları.Herkesin bahanesi hazır."Sunucuda HACK ve KÜFÜR Var" ama bunu yapanların oyuncular oldugunu unutuyorlar.Sana Tek laf evet lapis ve pvp olsada her ne kadar benim rahatsız olduğum nokta Hack ve Hakaret küfür Türk Serverlerinde.
Adminlere ben kanıtta attım banlamadı buna ne diyeceksin ?Onu yapan Türk oyuncuları.Herkesin bahanesi hazır."Sunucuda HACK ve KÜFÜR Var" ama bunu yapanların oyuncular oldugunu unutuyorlar.
Enderiatus (Ben)Adminlere ben kanıtta attım banlamadı buna ne diyeceksin ?
sana söylemedim diğer serverler için konuştum.DeathTimer kanıt verilen herkesi banlıyorum. Kime attın kanıtı söyler misin ?
Ön yargıyı oluştan insanlardır,bizler kendiliğimizden yoktan var etmiyoruz o yargıyı.Ek olarak "Alıntılayıp daha sonra bizimişiz" gibi gösterdiğin için bende bunu söyleme gereği duydum.sana söylemedim diğer serverler için konuştum.
Yani Artık İnsanlarda Bir Önyargı Var Türk Serverlerine Karşı.
Kitabı tamamen okumadım evet ^^ neden öyle pekiKitabı okumayıp "Yay vermiyor bu kit" mağdurumuz![]()
O zehirli ok (dart) atıyor.O yüzden "Ok'u" dart gibi göstermek için verdikKitabı tamamen okumadım evet ^^ neden öyle peki![]()
Hmmm TeşekkürlerO zehirli ok (dart) atıyor.O yüzden "Ok'u" dart gibi göstermek için verdik.
Hort ._.İyiki ben gelmemişim video falan çekemezdi kimse![]()
Hort ._.