PHP az biliyorum, tasarımlarım çok iyi olmuyor. En fazla yapabildiğim:En iyisi Notepad++'dır, C'mi kodluyorsunuz da böyle IDE'ler kullanıyorsunuz.
Abo facia.PHP az biliyorum, tasarımlarım çok iyi olmuyor. En fazla yapabildiğim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
İlk çalışman ise gayet yeterli fakat 3. 4. çalışmansa rezil bir şey olmuş *-* Tavsiyem Jquery öğrenmen adam akıllı tasarım öyle yapılıyor. Benim üstünde çalıştığım sitePHP az biliyorum, tasarımlarım çok iyi olmuyor. En fazla yapabildiğim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
İlk çalışmamdı.[DOUBLEPOST=1413999239,1413999209][/DOUBLEPOST]İlk çalışman ise gayet yeterli fakat 3. 4. çalışmansa rezil bir şey olmuş *-* Tavsiyem Jquery öğrenmen adam akıllı tasarım öyle yapılıyor. Benim üstünde çalıştığım siteLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Alp bey doğum günümü kutlamadınız.Abo facia.![]()
Hocam jQuery öğrensin iyi hoş fakat ;İlk çalışman ise gayet yeterli fakat 3. 4. çalışmansa rezil bir şey olmuş *-* Tavsiyem Jquery öğrenmen adam akıllı tasarım öyle yapılıyor. Benim üstünde çalıştığım siteLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
İyi Div mantığını anlamışsın en azındanİlk çalışmamdı.[DOUBLEPOST=1413999239,1413999209][/DOUBLEPOST]
Alp bey doğum günümü kutlamadınız.
Açıkçası site yaparken tasarımcı gözüyle değilde kodlayıcı gözüyle bakıyorum. Hayal gücüm ne yazık ki pek iyi değil, bu siteyi hazırlarken bile bir şemayı Photoshopta çizmem gerekmişti, doğaçlama gitmek beni çok zorluyor. PHP ve JavaScriptte her ne kadar başarılı olsam da adam akıllı Jquery bir tasarım bende yapamıyorum ha yapılmaz mı yapılır. İnsan her ne kadar bu işe kodlayıcı olarak baksa bile insanların gözüne en azından biraz hitap edecek bir tasarım yapacak kadar HTML, CSS ve Jquery bilgisine sahip olmak çok önemlidir. Kuru kuru PHP bilmeyle olmaz ^-^Hocam jQuery öğrensin iyi hoş fakat ;
PHP'de kendini geliştirirse çok iyi olabilir.
Her ne kadar PHP'yi sevmesem de.
Şaka bir yana Brackets denemelisin.
Çok hızlı ve güzel çalışıyor.
Renkleri denerken çohoş oluyor.![]()
Fazla kodlarla uğraşmadan yazabiliyor muyuz?Hocam jQuery öğrensin iyi hoş fakat ;
Renkleri denerken çohoş oluyor.
@sergun26
Serg"ü"n doğum günün olduğunu bilmiyordum.
Bilsem kutlardım.
Geçmiş doğum günün kutlu olsun.
Ekleme : Siz bunları attıkça egom kabarıyor kendimi HTML King gibi hissediyorum beyler.
Her ne kadar PHP cahili olsam da çohoş tasarımlarım var.![]()
HTML/CSS bilgim gayet iyi düzeyde jQuery konusunda hala kendimi geliştiriyorum.Açıkçası site yaparken tasarımcı gözüyle değilde kodlayıcı gözüyle bakıyorum. Hayal gücüm ne yazık ki pek iyi değil, bu siteyi hazırlarken bile bir şemayı Photoshopta çizmem gerekmişti, doğaçlama gitmek beni çok zorluyor. PHP ve JavaScriptte her ne kadar başarılı olsam da adam akıllı Jquery bir tasarım bende yapamıyorum ha yapılmaz mı yapılır. İnsan her ne kadar bu işe kodlayıcı olarak baksa bile insanların gözüne en azından biraz hitap edecek bir tasarım yapacak kadar HTML, CSS ve Jquery bilgisine sahip olmak çok önemlidir. Kuru kuru PHP bilmeyle olmaz ^-^
HTML/CSS bilgim gayet iyi düzeyde jQuery konusunda hala kendimi geliştiriyorum.
Fakat tasarımlarım son derece şık diyebilirim.
Paralı sunmayı planladığım Gamerium ücretsiz sunulacak.
Oradan zaten anlayabilirsiniz.![]()
HTML/CSS bilgim gayet iyi düzeyde jQuery konusunda hala kendimi geliştiriyorum.
Fakat tasarımlarım son derece şık diyebilirim.
Paralı sunmayı planladığım Gamerium ücretsiz sunulacak.
Oradan zaten anlayabilirsiniz.![]()
Kodun fazlası azı yoktur zaten ihtiyacın olduğu kadar yazarsın. Bu işin eğer elinle yapacaksan basit bir yolu yoktur.Fazla kodlarla uğraşmadan yazabiliyor muyuz?
Nasıl ya @sergun26 kutladım yukarıda.Hocam jQuery öğrensin iyi hoş fakat ;
Renkleri denerken çohoş oluyor.
@sergun26
Serg"ü"n doğum günün olduğunu bilmiyordum.
Bilsem kutlardım.
Geçmiş doğum günün kutlu olsun.
Ekleme : Siz bunları attıkça egom kabarıyor kendimi HTML King gibi hissediyorum beyler.
Her ne kadar PHP cahili olsam da çohoş tasarımlarım var.![]()
Daha geçmedi, bugün doğum günüm.Nasıl ya @sergun26 kutladım yukarıda.![]()