Görev fikirleriniz Nelerdir?

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok yakında açılacak sunucum için biraz daha görev eklemek geldi içimden ama artık görev fikri gelmiyor aklıma.Öncelikle görevler oyuncunun başlangıç seviyesinden zor seviyeye götürecek düzeyle olmalı.Daha yeni başlamış adama 10 tane obsidyen kaz dememeli :)

Suanki görevler:
1-)64 Kirik Tas Topla = Olta Verir
2-) 5 Balik yakala = 8 Tohum verir
3-)16 Buğday Topla = 3Demir verir
4-)32 Tane çit Hazırla = Tavuk yumurtası verir
5-)1 Tane tavuk Eti = Kazan, çakmak, cehennem tası verir (yemekler sunucumuzda kazanın altına ates yakarak pismekte)
6-)Pişmiş tavuk getir = 5 Pismis Tavuk verir
7-)Demir balta ve kazm yap = 2 demir, 1 altın verir (altın sunucuda para sistemi)
8-)64 tane kiriktas ve odun getir = 15 Toprak, 15 Taş verir.(Toprak sunucuda değerlidir, marketde pahalı fiyatdan satılmaktadır.)
9-)1 Tane altın blok getir = 1 tane daha altın blok verir
10-)3 tane etkinlige gir (etkinlikler her 10 dakikada otomatik olur) = 1 elmas verir

Bu görevler sohbet havasında verilmekte.Skyblock gibi düşünürsek adamızda bilgisayar var ve bilgisayar bize bu görevleri veriyor.
Sizinde görev fikirlerinizi almak oldukça işime yarar teşekkürler şimdiden :)

Sunucunun konusu: https://forum.gamer.com.tr/konu/pirate-islands-0dan-yapilan-sunucuma-fikirler.224214/

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Spawn'da farklı adalar olsun.
Bu adalar üstünden quest'ler koy. :p

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spawn'da farklı adalar olsun.
Bu adalar üstünden quest'ler koy. :p
Zindanlar gibimi? Spawnın etrafı kapalı sunucu denizde geçtiği için spawnı havada yapmak mantıklı değil bide buildde pek iyi değillimdir spawnı silip tekrar yapmam cok uzun sürer :D

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Zindanlar gibimi? Spawnın etrafı kapalı sunucu denizde geçtiği için spawnı havada yapmak mantıklı değil bide buildde pek iyi değillimdir spawnı silip tekrar yapmam cok uzun sürer :D
Aaaah ah. :D
DB Network'ün spawn'ı dehşetti o zindanları o pazar alanları. :D
Neyse. :D
Ben oturayım derse yeniden. :D
Çok aylaklık yaptım. :D

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aaaah ah. :D
DB Network'ün spawn'ı dehşetti o zindanları o pazar alanları. :D
Neyse. :D
Ben oturayım derse yeniden. :D
Çok aylaklık yaptım. :D
Bizim sunucu biraz hardcore spawnda hayvanlar, moblar filan bulunmuyor :) Zaten sunucuda yaratık yok hayvanlar var sadece gerçek bir ortam hazırlamak istedim :) Kemik tozlarıda çürümüş ağaçlardan düşmekte :)

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Demirciye gitsin sohbet etsin oradan Oduncuya gitsin onunla sohbet etsin sonra İnşaatcıya gitsin onunla sohbet etsin oradan prense gitsin onunla sohbet etsin,oradan Krala gitsin onunla sohbet etsin ve adama +10 Diamond kılıç verilsin.

[Bkz : RPG oyunları]

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
KATİL: PVP modunda 20 oyuncuyu katlet --> Koruma III Elmas set verir
Günahkar: Cehenneme git ---> 10 altın verir
SEYİS: Bir at evcilleştir --> Eyer verir

Son düzenleme: