Alps
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Ooo o zaman doğum günün kutlu olsun pampa.Daha geçmedi, bugün doğum günüm.
Benden sana bir tane steam 20 $ hediye kodu.
Ooo o zaman doğum günün kutlu olsun pampa.Daha geçmedi, bugün doğum günüm.
Really?Ooo o zaman doğum günün kutlu olsun pampa.
Benden sana bir tane Steam 20 $ hediye kodu.
Valla alp beni bilirsin ben hep farkli fantizilerin peşindeyim mesela html , php vb duzenlemek içinSergun benim sistem iyi ama ona rağmen bir anda oldu yani.
Yavaşladı aynı şekilde PS filanda bu şekilde yavaş.
Virüsmü yedim arkadaş anlamadım gitti.
Yok yok OS X şart cidden bak delireceğim artık Windows'da.
Aniden restart diyorum n'oluyor güncelleme.
Garip driver sorunları tam PS'de işim varken çat Windows yanıt vermiyor.
Notebook'da böyle masaüstüde stabil değil değil değil !
Kafayı yiyeceğim artık.
Fedora öneren psikopat arkadaşlarda var @djyee
OS X en iyisi.
Sen de doğum günümü kutlamadınValla alp beni bilirsin ben hep farkli fantizilerin peşindeyim mesela html , php vb duzenlemek içinLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.programini kullaniyorum![]()
Public void haraket (PlayerMoveEvent event){Sen de doğum günümü kutlamadın@Zorinkun_
İyiki doğduabqbajqqşwjqiqlwüqnpwmSen de doğum günümü kutlamadın@Zorinkun_
if anladığım kadarıyla hatalı yapmışsın.
Script değil java bu :/ ben script sevmemif anladığım kadarıyla hatalı yapmışsın.
every 1 seconds:
if {sergun.dogum.gunu} is 1:
broadcast "sergun ağbeğy"
execute console command "/kick sergun26"
Biliyorum Java yazdığını, ancak Java'da da ifler öyle değildi galiba.Script değil java bu :/ ben script sevmem
sergun doğum gunu veBiliyorum Java yazdığını, ancak Java'da da ifler öyle değildi galiba.
O kadar işşizim ki site yapmaya üşendim oturdum imzamdaki siteyi TürkçeleştirdimSiz ne kadar da işsiz insanlarsınız.
Sergun hiç olmamış sana hiç yakıştıramadım böyle bir BS sayfayı. :CO kadar işşizim ki site yapmaya üşendim oturdum imzamdaki siteyi Türkçeleştirdim![]()
BS? BS ne demek?Sergun hiç olmamış sana hiç yakıştıramadım böyle bir BS sayfayı. :C