bilgisayar başında öldü ! şok haber

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
merhaba bunu zor şöylüyorum şimdi haberlerde gördüğüm kadarıyla adını söylemeye üşendiğim bir oyun olan (Wolfteam) oynarken 14 yaşındaki bir çocuk kalp krizi geçirmiş
ve maalesef. Lütfen akıl sağlığınız için bu tip oyunları oynamayın ....

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Bugunde okulda kalp krizi gecirdi biri yarim saat sonra kantin sirasinda gorduk

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
haberde gördüm. uydursaydım ( çocuğa soyle olmuş böyle olmuş) derdim ki. ben gördüğümü yazdım tartışmanın lüzumu yok

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
bilgisayardan öldüğü falan yok. Haberi ben de gördüm. Kendisini kötü hissetmiş ve ardından bilgisayar başına oturmuş. Bir süre sonra kalp krizi geçirip ölmüş. Kaderiymiş bu, bilgisayar ile alakası yok...
(NOT:Ben de kalp krizi geçirdim nasıl bir şey olduğunu da bilirim :()

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
haberde gördüm. uydursaydım ( çocuğa soyle olmuş böyle olmuş) derdim ki. ben gördüğümü yazdım tartışmanın lüzumu yok
bilgisayardan öldüğü falan yok. Haberi ben de gördüm. Kendisini kötü hissetmiş ve ardından bilgisayar başına oturmuş. Bir süre sonra kalp krizi geçirip ölmüş. Kaderiymiş bu, bilgisayar ile alakası yok...
(NOT:Ben de kalp krizi geçirdim nasıl bir şey olduğunu da bilirim :()
dikkat çekmeli . galiba 2 adet haber gelmişti . karıştırdım yada 5 dakika önceyi zor hatırladığım için :(

not:bilgisayar öldürmez , dikkat çekmesi gerektiğini düsündüm

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Uydurdun demedim bugun olan bi olayi aktardim problem ?

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
herneyse. Sanırssam haberde tum P2F oyunlarının görüntüsü vardı karıştırmış olabilirim

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0

dikkat çekmeli . galiba 2 adet haber gelmişti . karıştırdım yada 5 dakika önceyi zor hatırladığım için :(

not:bilgisayar öldürmez , dikkat çekmesi gerektiğini düsündüm
Konu başlığı bilgisayar öldürdü ?
Olası kalp krizi durumları;
-Kalbinizin bulunduğu yerde acı hissedersiniz. Ardından gözleriniz kararır...
-Kötü bir koku alırsınız. Rahatlarsanız gözleriniz kararmaya başlayabilir ve...
herneyse. Sanırssam haberde tum P2F oyunlarının görüntüsü vardı karıştırmış olabilirim
P2F değil F2P