Mod Kodlama Eclipse Sorunu ! Lütfen İçeri.

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar forge u kurdum gerekli kodları yazdım. Ardından Eclipse'yi açtım, fakat başta Minecraft adlı ana dosya nın içini açamıyoruz. Yani yandaki işarete tıkladığımızda bazı uzantıları açılırdı ama bunda tıklaycak yer bile gözükmüyor :D . Neyse bir ekran görüntüsü koyacağım. Sorunun çözümünü bilen bir arkadaş varsa yardım edebilir mi ?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Belli bir dosyanın içinde.
SRC masaüstünde olursa büyük ihtimalle çözülür.Ayrıca kurulumu yeni src masaüstünde olacağı için tekrar yapman gerek.Yani güzelce temize çekip masaüstündeki mod klasörüne src kur.Sorun büyük ihtimal çözülecektir.Çözülmezse biraz daha java özelliklerini açarsan güzel bir çözüm önermeye çalışırım.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarın zararlı yazılımlardan korunmasını sağlayan şeyleri (virüs programı/güvenlik duvarı vs.) kapatıp da kodları tekrar yazmayı dener misiniz ?

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Tamam hemen deniyorum.[DOUBLEPOST=1414178088,1414177961][/DOUBLEPOST]Ben direk komut penceresini açıp önce 'cd' boşluk 'dosyanın bulunduğu yer olarak yaptım' ardından kodları yazdım.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Tamam hemen deniyorum.[DOUBLEPOST=1414178088,1414177961][/DOUBLEPOST]Ben direk komut penceresini açıp önce 'cd' boşluk 'dosyanın bulunduğu yer olarak yaptım' ardından kodları yazdım.
Pek bir şey değişeceğini sanmıyorum. Shift+Sağ tık mantığı ile aynı nede olsa B)
Tavsiyem "temiz kurulum(format)" ile Windows 8.1'e geç B)

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Pek bir şey değişeceğini sanmıyorum. Shift+Sağ tık mantığı ile aynı nede olsa B)
şu an masastüne forge'yi çıkardım kodun ilkini yazdım(gradlew.bat setupDevWorkspace --refresh-dependencies) sonra gradlew.bat eclipse yi yazacağım.[DOUBLEPOST=1414178413,1414178300][/DOUBLEPOST]
şu an masastüne forge'yi çıkardım kodun ilkini yazdım(gradlew.bat setupDevWorkspace --refresh-dependencies) sonra gradlew.bat eclipse yi yazacağım.
şu an iki kodda bitti, eclipseye geçiyorum.[DOUBLEPOST=1414178486][/DOUBLEPOST]Şu anda oldu. Fakat Minecraft ın üstünde kırmızı ünlem sorun değil değil mi ?[DOUBLEPOST=1414178548][/DOUBLEPOST]İkinizede çok teşekkür ediyorum. Kurulumu tamamladım. Her şey düzgün.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
şu an masastüne forge'yi çıkardım kodun ilkini yazdım(gradlew.bat setupDevWorkspace --refresh-dependencies) sonra gradlew.bat eclipse yi yazacağım.[DOUBLEPOST=1414178413,1414178300][/DOUBLEPOST]
şu an iki kodda bitti, eclipseye geçiyorum.[DOUBLEPOST=1414178486][/DOUBLEPOST]Şu anda oldu. Fakat Minecraft ın üstünde kırmızı ünlem sorun değil değil mi ?
Kırmızı ünlem mi ? Kırmızı X işareti olur genelde. Ünlem eclipse'de sarıdır :) Ve bir sorun yaratacağını sanmıyorum. Ben de çok karşılaştım ehhehe :D

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Birde ben mesela modun birkaç kodunu yazdım. Ardından yarıda bıraktım ve kapatmak istedim. Bir kere denediğimde her şey silinmişti. Buna nasıl bir şey yapacağız. İlla kodlamayı bitirmek gerekiyor mu ?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an iki kodda bitti, eclipseye geçiyorum.[DOUBLEPOST=1414178486][/DOUBLEPOST]Şu anda oldu. Fakat Minecraft ın üstünde kırmızı ünlem sorun değil değil mi ?[DOUBLEPOST=1414178548][/DOUBLEPOST]İkinizede çok teşekkür ediyorum. Kurulumu tamamladım. Her şey düzgün.
Kırmızı ünlemin normalde olmaması gerek.Ama sorun teşkil etmez.Bu arada bir şey değil seve seve yaparız.Böyle başlangıç yapan insanları hoş buluyorum.Ufak bir umut ışığı.Şu aralar her ne kadar kodlamadan sıkılsam da böyle insanlar görmek güzel.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Kırmızı ünlemin normalde olmaması gerek.Ama sorun teşkil etmez.Bu arada bir şey değil seve seve yaparız.Böyle başlangıç yapan insanları hoş buluyorum.Ufak bir umut ışığı.Şu aralar her ne kadar kodlamadan sıkılsam da böyle insanlar görmek güzel.
Bir de bana sor. Fikir bulacam diye ölüyorum :S