Pilesteyşın hakkında

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar şu herkesin genellikle "pilesteyşın" dediği şey nasıl bir şey yav.Ben karne hediyemde 30 dakikalığına ps3 cafede oynamıştım.Sadece oyun içinmi ps4 ve ps3 farkı nedir ve playstation ne tam olarak söylermisiniz lütfen."Not alay etmesseniz sevinirim."

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
PS4'deki görüntü kalitesi daha üst kalite ve daha hızlı.Playstation ise oyun oynanan bir konsol.Bilgisayar gibi düşün ancak kollarla oynuyorsun ve oynayabilmek için güzel bir televizyona da ihtiyaç var.

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
PS4'deki görüntü kalitesi daha üst kalite ve daha hızlı.Playstation ise oyun oynanan bir konsol.Bilgisayar gibi düşün ancak kollarla oynuyorsun ve oynayabilmek için güzel bir televizyona da ihtiyaç var.

Güzel bir monitör ve bol miktarda yeşil .

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben anneme yada babama söylemek istiyorumda... bide oyunlar nekadar oluyo mesela GTA 5

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok ballıyım bizim evin hemencik yanında vatan computer var :D normal ps4 nekadar oluyor.

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Bu arada ben ps3'e göre yorum yazdım onuda belirtiyim . Aldım tozlandı alet oyun alamamaktan .

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
PS4 almalısın alacaksan. Tabi 2000 TL civarı bütçen varsa toplama bilgisayarda en iyisi.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Ps2 vardı çok zevkliydi GodOfWar,Test Drive filan.Ah o günler :(
Şimdi X-Box 360'ımız var Ps'nin yanından bile geçemez.