bilgisayar başında öldü ! şok haber

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Beş defa kalp krizi geçirdim ve ikisinde hastaneye gitmek zorunda kaldım. Gerçekten çok kötü bir duygu kalbiniz sıkışıyor hani biri kalbinize yumruk atınca hissedersiniz ya birazda bulanık görüyor ardından gözünüz kararıyor. Bir defasında okulda kavga ederken olmuştu öbür ikisi stresten herhalde kalbim acıyordu hastaneye gittik bunlar tam kalp kiriz değil öbür ikisini de hatırlamıyorum lakin bir insanın bilgisayar nedeniyle kalp krizi geçirmesi pek mümkün değildir.

Allah düşmanımın başına vermesin :( Konuya girdiğimde şaka zannettim :(

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
fareyi kırıyor kavyeyi parçalıyor. yazık değilmi 5 yıldır aynı klavye fare var gayet memnunum
mu pc 10 yıl gidicek ama 10 yıl sonra
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
mario olacak[DOUBLEPOST=1414182296,1414182030][/DOUBLEPOST]arkadaş hala crossfire ın call of duty den iyi olduğunu sanıyor. adı ustunde beyin yıkama oyunu free to play degil

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende gördüm haberi, arada sırada benimde bilgisayar başında başım ağrıyor ama daha kalp krizi geçirmedim :) çocuk ağrı kesici içmiş bu arada kaç tane içtiğini söylemedi haberlerde :)

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
bende gördüm haberi, arada sırada benimde bilgisayar başında başım ağrıyor ama daha kalp krizi geçirmedim :) çocuk ağrı kesici içmiş bu arada kaç tane içtiğini söylemedi haberlerde :)

Çocuk aklıyla oha çok ağrıyor deyip 8 tane içip devam etmiştir.Çocuğun suçu yok anne babasının suçu ilaç içmemesini öğretmemişler.

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
evet. türkiyede bu konuda veliler hiç bilinçli değil . anca birak oyunu birak bilgisayarı . Ben veli olsam free to play oynatmam gider alırım . Bu gidişle ölüp küfredenler yüzünden multiden soğudum. hatta tüm oyunlardan