Anket - Hangi Browseri Kullanıyorsunuz ?

Hangi Browseri Kullanıyorsun?

• Internet Explorer

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

• Opera

• Safari

• Diğer Browserlar

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepsini kullanıyorum ama en kalitelisi Mozilla Firefox fakat hızlı değil. Internet Explorer'a lanet olsun, adam gibi çalışmıyor, özellikle js ile çalışan web sayfaları, css'yi adam gibi okuyamıyor vs. -.- . Google Chrome ve Opera ise hızlı ama hangisi daha hızlı hatırlamıyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
,
,
,

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bi aralar WebSearches diye bir bela kondu başıma en sonunda pcye k*d*n f****ı falan geldi yeter dedim sildim suan goggle :)

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Bilgisayarda Chrome, telefonda Opera. Ama Bilgisayara da Opera yüklemeyi düşünüyorum.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Chromium tabanında çalışan tüm browserlar ve harici olarak firefox en iyisi şu an piyasada.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Zevkler ve renkler elbet tartışılmaz lakin bazı tarayıcılar kullanıcı için daha esnek, bazıları daha güvenli, bazıları daha hızlı, bazıları daha işlevlidir. Günümüzde nedense hem esnek, hem güvenli, hem hızlı hem işlevli hemde tanınan bir tarayıcı yok, niyeyse hepsinin bir özelliği iyi bunun sebebi bu tarz bir tarayıcının bilgisayar performansını alt üst edeceğidir. Bir şeyden kazanırsanız bir şeyden kaybedersiniz 4 GB bilgisayarla Minecrafta 3,5 GB verirseniz oyununuzun kasmasına sebep olursunuz. En iyi tarayıcı tarzında yorumlar çok var fakat en iyi tarayıcı yoktur, olmayacaktır. Bazısı Google Chrome'un SWF ve Flash dosyalarının hızlı açılmasından memnundur bazıları Mozilla Firefox'un güvenliğinden ve esnekliğinden memnundur bazıları Opera'nın dosya sıkıştırmasından memnundur bazıları ise Internet Explorer'ın (10-11) sadeliğinden memnundur. Kişiye göre sorulursa tabi herkesin farklı görüşü olduğu gibi benimde farklı bir görüşüm var.

Uygulama açarken, videolar izlerken Google Chrome fakat indirme işlemleri yaparken Internet Explorer 11 kullanıyorum ve gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Firefoxun chromiuma filan geçme olasılığı olmadığı için firefox tabanlı bütün browserları kullanıyorum tabi direk firefoxu kullanamıyorum başkası kullanıyır evde :(
Buyrun önerüm

Edit: biraz plugin kıtlığı var pek önermem hala 26.0 verisyonunu kullanıyor firefoxun :(