Yazı Yazma Stili (Konu-Dışı Yardım)

TembelPenguen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Ben TembelPenguen. Diğer ismim Berk. Nese fazla uzatmadan anlatıyım:
Ben 1.Sınıf tan beri el yazısı yazıyorum. Ne yapabilirimki. Şimdi 8. Sınıf ım. Hem güzel hemde çok hızlı yazmam gerek. El yazısı desen yavaş yazıyorum. İyimi güzelmi hiç sormayın bile. Düz yazı desem harry poter filmindeki yazılar gibi. E harfi olmuş 9 . Acaba güzel yazı yazmak kolaymı diye araştırma yapıyım dedim. Ergenlik dönemi geçince o yazıya alışıyorsun filan diyorlar :(. Okunaklı düz yazı nasıl yazılır :(.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
İşte benim durumumda biri aslında o durum biraz doğru çünkü uzullar büyüyor ve sakarlıklar fln normal bnde 8.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Ben de 1. sınıfta el yazısıyla başladım. 5. sınıfa kadar el yazısı kullandım. Baktım herkes düz yazıya geçmiş, ben de başladım. Ama beceremedim. Tekrar el yazısına devam ettim. 6. sınıf gibi tekrar düz yazı denedim. bu kez daha iyiydi. Ama harfler arası 10 metre vardı. Devam ettim, boş zamanlarımda kağıda düz yazıyla bir şeyler yazdım. Şimdi lise 1'im, gayet güzel yazıyorum. italik yazmaya başladım artık. Hoş görünüyor.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Benim yazı da berbattir ben 9. Sınıfa (geçen sene) kadar el yazısı yazdım :/

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Storm

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
El yazısını tamamen bırak ve düz yazı yaz. Benim de düz yazım aşırı kötüydü sonra 1 sene içinde "Geliştireceğim!" diye ısrar ettim ve kızların bile kıskandığı erkeklerin yüz karası bir düz yazım oldu :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Önsöz: "...1. sınıf..." yazısını görünce yemin ederek söylüyorum ödüm patladı. Bir an "Lanet olsun, yaş grubu ne kadar düşmüş!" diyecek gibi oldum ki 8. sınıf'ı görüp -az da olsa- rahatladım.

Problemine gelince, endişelenmene gerek yok. Kızlardan başka güzel yazan pek arkadaşım yok. Erkeklerin genel olarak kötü olur yazıları. Moral olsun diye kendi yazımı yollamak isterdim ama sanırım yazı denmiyor ona. B)

Ayrıca bir sorum var, resmin iyi mi? (Veya çevrende resminin iyi olduğunu düşünen insanlar var mı?)

Storm

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Önsöz: "...1. sınıf..." yazısını görünce yemin ederek söylüyorum ödüm patladı. Bir an "Lanet olsun, yaş grubu ne kadar düşmüş!" diyecek gibi oldum ki 8. sınıf'ı görüp -az da olsa- rahatladım.

Problemine gelince, endişelenmene gerek yok. Kızlardan başka güzel yazan pek arkadaşım yok. Erkeklerin genel olarak kötü olur yazıları. Moral olsun diye kendi yazımı yollamak isterdim ama sanırım yazı denmiyor ona. B)

Gerçekten, aranızda kızların kıskandığı yazısı olan bir tek ben miyim erkeklerden?

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Gerçekten, aranızda kızların kıskandığı yazısı olan bir tek ben miyim erkeklerden?

Aslında hayır, bizim sınıfta yaşayan Bay M adlı bir şahısın da "kızsı" derecede güzel bir yazı tipi var. (Şahısların güvenliği için sahte isimler kullanılmaktadır.)