bu laptop çalışırmı ?

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
merhaba ben huso . yaklasık 1 yıldır tamirde olan fakat tamir olamayan casper laptop umu geri aldım

aldıgım tarih:2007
islemcinin yazdıgı cıkartma koptugu için bilmiyorum
galiba intel core
nvidia ekran
ve arızalı ekran kartı
laptop yangın vs sıkıntısı olmadan çalışır mı ? yada çalıstırmak için ne kadar bütce gerekir. elimde 150 TL var yeter gibi .
cevap verirseniz sevinirim
@Alps @BraveHero @sergun26

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bir APU al derdim de mobil donanım gerekiyor laptoplar için. yani i don't know...

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
leptop offline sayılır ekran kartı dediğim olay ekran 100 e bolunmus gibi çalışıyor sankı yangın tehlikeside var aşırı tozlu olduğu için :)[DOUBLEPOST=1414268314,1414268282][/DOUBLEPOST]bu arada leptop için parça değişimi mumkunmu ?

Son düzenleme:

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
leptop offline sayılır ekran karı dediğim olay ekran 100 e bolunmus gibi çalışıyor sankı yangın tehlikeside var aşırı tozlu olduğu için :)[DOUBLEPOST=1414268314,1414268282][/DOUBLEPOST]bu arada leptop için parça değişimi mumkunmu ?

Sanırım mümkün.Torna vidayla açıp sökersin.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Laptop'u satmaya çalış. Para birleştirip yenisini almaya çalış bence.

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
zaten kasa var. satsam anca takoz alırım annem için tamir etmeye çalışıyorum :) sürekli internete girmek istiyor ve yeni evde ev telefonu yok vınn alıp kullanması için
<3[DOUBLEPOST=1414268784,1414268745][/DOUBLEPOST]
Laptop takınca pat güt edip patlarsa bozuk demektir bnce :D
patlamaz eminim daha öncede açtım fakat 1 yıldan sonra ne oldu bilemiyorum :(

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
radyasyon bana işlemez :) açıp aktım tozlanma yok[DOUBLEPOST=1414269521,1414269368][/DOUBLEPOST]@Admicos bi el atıver sen anlarsın belki :)[DOUBLEPOST=1414269742][/DOUBLEPOST]@TheProfessional anlarsın belki

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
arkasındaki pilini çıkartıp çıkarttıgın yerin resmini çekip koyarsan yardımcı olmaya çalışırız. arızası ile beraber. Ekran kartı leptoplarda entegre halindedir. bu entegreyi çıkarttırman 50tl yenisini alıp taktırman +200tl ve üstü

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ekran kartı arızası . ekran 100 e bölünmüş gibi ve garip garip sesler çıkartıyor :( 1 yıldır tamirde olduğu için nerdeyse herşeyi unuttum . tuşuna basmaya üşeniyorum patlıaycak diye. tozlu değil bu arada.[DOUBLEPOST=1414312093,1414312010][/DOUBLEPOST]
arkasındaki pilini çıkartıp çıkarttıgın yerin resmini çekip koyarsan yardımcı olmaya çalışırız. arızası ile beraber. Ekran kartı leptoplarda entegre halindedir. bu entegreyi çıkarttırman 50tl yenisini alıp taktırman +200tl ve üstü
son model ekran kartı gerekmiyor . ucuzundan olarsa iyidir fakat sağlam olmalı :) benim işimi görmeli