7 Oyun Yaptığını İddia Eden Coolkinq12_

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bu konu sayesinde bütün forumun havasını kaçırdın.Kendi havan kaçıpda diğerlerininkini kaçırma.
Ayrıca sizin çocukla alıp veremediğiniz ne ki ?! Yalan atıyorsa atıyor nolmuş ki bunda ? Siz yalan attığını biliyorsanız problem yok.
Yalan atıyor ama o kadar atıyor ki kendisi bile inanmaya başlamış artık :D

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Yalan atıyorsa atıyor senin canın mı yanıyor ne oluyor ? hiçbir şey olmuyor ve böyle yaparak kendi sinirlerini bozuyorsun.
Evet canım yanıyor. Ülkemizde akıllı diye tabir edeceğimiz parmak ile sayabileceğimiz kadar insan varken çıkıp ben akıllıyım diyerek kendilerini küçük düşüyorüyorlar. Kendilerini küçük düşürmekle kalmayıp karşı tarafın kendilerine olan güvenlerini de sarsıyorlar. Anlayacağın burası büyüyüp de aşırı çocuk kalmışların yeri değil. Burası, küçük olup da olduğundan olgun davrananların yeri...

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet canım yanıyor. Ülkemizde akıllı diye tabir edeceğimiz parmak ile sayabileceğimiz kadar insan varken çıkıp ben akıllıyım diyerek kendilerini küçük düşüyorüyorlar. Kendilerini küçük düşürmekle kalmayıp karşı tarafın kendilerine olan güvenlerini de sarsıyorlar. Anlayacağın burası büyüyüp de aşırı çocuk kalmışların yeri değil. Burası, küçük olup da olduğundan olgun davrananların yeri...

O kadarını bizde biliyoruz ama en doğru şey hiç takmamak değil mi ?? Elimizden bir şey gelmez.Eğer yeri değilse bir şey yapda görelim.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
@Coolkinq12_ doğru söyle lan, bu kadar abilik yapabilmek için ilaç mı içiyorsun :'(
Ahahahahhah;;Q:WEQWRQWQWEWQR Çok güldüm.
O kadarını bizde biliyoruz ama en doğru şey hiç takmamak değil mi ?? Elimizden bir şey gelmez.Eğer yeri değilse bir şey yapda görelim.
Takmayınca da içime işliyor sen de beni anla, bilmemek de ayıp değil öğrenmemek de, ayıp olan bilmediğin bir konu hakkında yanlış yorumlar yapmaktır...

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ahahahahhah;;Q:WEQWRQWQWEWQR Çok güldüm.

Takmayınca da içime işliyor sen de beni anla, bilmemek de ayıp değil öğrenmemek de, ayıp olan bilmediğin bir konu hakkında yanlış yorumlar yapmaktır...

Neyi bilmiyorsam söyle sonuçta sen neyi bilmediğimi bilrsin değil mi ?
Kendine zarar veriyorsun bence takma.[DOUBLEPOST=1414274882,1414274825][/DOUBLEPOST]
Sen neyin kafasındasın?
Bildiklerimizi başkalarınadamı söyleyemeyeceğiz artık -_-

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Pardonda sen nerenden anlıyorsun ?
Sırf bu kadar gereksiz bir şey için böyle tavır yapmaya gerek yok diyorum ben.

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yetmiyor. Bizim haksız olduğumuzu düşünüyorsan buraya yazma kardeşim. Bilmen sana yetmiyor mu?
Ben haksızsınız demiyorum sadece sırf çok gereksiz bir ''YALAN'' için kendinizi yoruyorsunuz.Türkler çok boş işlerle uğraşıyor gerçekten bi an foruma geldiğimde gereksiz insanlar olmadığını sanmıştım.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Neyi bilmiyorsam söyle sonuçta sen neyi bilmediğimi bilrsin değil mi ?
Kendine zarar veriyorsun bence takma.[DOUBLEPOST=1414274882,1414274825][/DOUBLEPOST]

Pardonda sen nerenden anlıyorsun ?
Sırf bu kadar gereksiz bir şey için böyle tavır yapmaya gerek yok diyorum ben.
Şuanda agacları elle kırabileceğimiz bir oyun hakkındaki forumdayız Burada hiçbirşey gereksiz degil bence.Her tür tartışma sohbet bilgi alışverişi yapabiliriz .

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şuanda agacları elle kırabileceğimiz bir oyun hakkındaki forumdayız Burada hiçbirşey gereksiz degil bence.Her tür tartışma sohbet bilgi alışverişi yapabiliriz .

Ben size yapmayın demiyorum ki ama kendinizi yoruyorsunuz.Sanal dünyadayız şu an olağandışı şeyler olabilir ama ''birisi yalan atmış'' diye bir konu açılıyor.Gerçekten çok saçma gelmedimi böyle yazınca ?!

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ben size yapmayın demiyorum ki ama kendinizi yoruyorsunuz.Sanal dünyadayız şu an olağandışı şeyler olabilir ama ''birisi yalan atmış'' diye bir konu açılıyor.Gerçekten çok saçma gelmedimi böyle yazınca ?!
ve sende o gereksiz konuya cevap yazıyorsun Konu seni ilgilendirmiyorsa Girmessin bu kadar basit.