EnchantedAA
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
ve sende o gereksiz konuya cevap yazıyorsun Konu seni ilgilendirmiyorsa Girmessin bu kadar basit.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Dünyada ''MERAK'' denilen bir şey var.
ve sende o gereksiz konuya cevap yazıyorsun Konu seni ilgilendirmiyorsa Girmessin bu kadar basit.
Sen de şu anda konuyu açmayan kişilere "Neden konu açıyosunuz?!" diye hesap soruyorsun. Şimdi düşün, hangisi daha saçma?Ben size yapmayın demiyorum ki ama kendinizi yoruyorsunuz.Sanal dünyadayız şu an olağandışı şeyler olabilir ama ''birisi yalan atmış'' diye bir konu açılıyor.Gerçekten çok saçma gelmedimi böyle yazınca ?!
Hayır ben diyorum ki ''Neden Saçma bir Konu Açıyorsunuz ?!''.Şimdi sen düşün bakalım.Benim anlatmaya çalıştığım bu sen çok yanlış anlamışsın.Sen de şu anda konuyu açmayan kişilere "Neden konu açıyosunuz?!" diye hesap soruyorsun. Şimdi düşün, hangisi daha saçma?
o halde konuyu açan mubarek kardesimizde merak etmişde açmıs konuyu /qapakDünyada ''MERAK'' denilen bir şey var.
o halde konuyu açan mubarek kardesimizde merak etmişde açmıs konuyu /qapak
Adam belki coolkingin ne diyeceğini "Merak" etmişMerak neresinde kardeşim ?!
Arkadaşımızın yalan attığını söylüyor.Sana okulda ne öğretiyorlar ?
Tamam kardeşim, ben de diyorum ki, konuyu açanlar biz değiliz, atarını neden bize yapıyorsun?Hayır ben diyorum ki ''Neden Saçma bir Konu Açıyorsunuz ?!''.Şimdi sen düşün bakalım.Benim anlatmaya çalıştığım bu sen çok yanlış anlamışsın.
Ben atar yapmıyorum.Konuyu açıpda ona katıldığınız için böyle konuşuyorum.Her şeyin başında konuyu açan var ama ona katılanları unutma.Tamam kardeşim, ben de diyorum ki, konuyu açanlar biz değiliz, atarını neden bize yapıyorsun?
Bizde merakdan katıldık belki?//x3qapakBen atar yapmıyorum.Konuyu açıpda ona katıldığınız için böyle konuşuyorum.Her şeyin başında konuyu açan var ama ona katılanları unutma.
Konu açılmış, biz de yorum yapıyoruz.Ben atar yapmıyorum.Konuyu açıpda ona katıldığınız için böyle konuşuyorum.Her şeyin başında konuyu açan var ama ona katılanları unutma.
Bizde merakdan katıldık belki?//x3qapak
Saçma yorumlar yapmayın yeterli.Konu açılmış, biz de yorum yapıyoruz.
bundan sana ne?Meraktan katıldınız ama sizde konuyu açan gibi saçmaladınız.[DOUBLEPOST=1414276804,1414276748][/DOUBLEPOST]
Saçma yorumlar yapmayın yeterli.
bundan sana ne?
Adam belki coolkingin ne diyeceğini "Merak" etmiş
/double qapak
"Şuanda bütün dünya heyecanla @Coolkinq12_'nin yaptığı oyunu bekliyor"
10353472"]Benim yaşadıklarımı yaşamayın istiyorum,hepsi bu.[DOUBLEPOST=1414277208,1414277090][/DOUBLEPOST]
Fakat merak etmemiş değil mi =) Buda sana qapak