League of Legends - Champions Spotlight - RTE!

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıkçası siyasi açıdan geriliğimiz yüzünden tayyip'i destekliyorum(yerine geçecek 2.bir seçenek yok bana göre.) ama cidden güldüm :D

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Açıkçası siyasi açıdan geriliğimiz yüzünden tayyip'i destekliyorum(yerine geçecek 2.bir seçenek yok bana göre.) ama cidden güldüm :D
Zaten burda siyaset değil makara yapıyorum herhangi bir siyasi partiyi kötülediğim veya şu parti böyle vs. dediğim yok burası forum. Zaman geçirip eğlenmek için değil mi? :D

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
cidden anlamıyorum bunun atatürk lü versiyonunu yapsanız güzel olur mu hiçbir siyaset adamıyla dalga geçebilecek seviyeye düştünüz mü
chp-mhp-akp her türlü parti milletin iyiliğini istiyor ve herkes onlarla dalga geçiyor

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
cidden anlamıyorum bunun atatürk lü versiyonunu yapsanız güzel olur mu hiçbir siyaset adamıyla dalga geçebilecek seviyeye düştünüz mü
chp-mhp-akp her türlü parti milletin iyiliğini istiyor ve herkes onlarla dalga geçiyor
Zaten burda siyaset değil makara yapıyorum herhangi bir siyasi partiyi kötülediğim veya şu parti böyle vs. dediğim yok burası forum. Zaman geçirip eğlenmek için değil mi? :D
tartışma yok, mizah bu mizah. aman tartışma çıkmasın

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ATATÜRK ile rte'yi karşılaştırmanız bence hata olur. (Tabi anlayan karşılaştırmaz ayrı...)

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
mizah olduğunu ben de biliyorum zaten kimseyle tartışmak da istemiyorum yarın öbürgün hep beraberiz birbirimize kin tutmanın manası olmaz yani de
ben pek hoş bulmuyorum böyle capsleri
anladım, herhangi bir kötü niyetim yok 1-2 gülelim diye attım foruma

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi güzel gülelim ona ses çıkartmadım zaten sen sadece biraz tartışma önleyici bir havaya girince millet de alıngan davrandı.Neyse konu sapmasın.