Zaten burda siyaset değil makara yapıyorum herhangi bir siyasi partiyi kötülediğim veya şu parti böyle vs. dediğim yok burası forum. Zaman geçirip eğlenmek için değil mi?Açıkçası siyasi açıdan geriliğimiz yüzünden tayyip'i destekliyorum(yerine geçecek 2.bir seçenek yok bana göre.) ama cidden güldüm![]()
cidden anlamıyorum bunun atatürk lü versiyonunu yapsanız güzel olur mu hiçbir siyaset adamıyla dalga geçebilecek seviyeye düştünüz mü
chp-mhp-akp her türlü parti milletin iyiliğini istiyor ve herkes onlarla dalga geçiyor
tartışma yok, mizah bu mizah. aman tartışma çıkmasınZaten burda siyaset değil makara yapıyorum herhangi bir siyasi partiyi kötülediğim veya şu parti böyle vs. dediğim yok burası forum. Zaman geçirip eğlenmek için değil mi?![]()
ATATÜRK ile rte'yi karşılaştırmanız bence hata olur. (Tabi anlayan karşılaştırmaz ayrı...)cidden anlamıyorum bunun atatürk lü versiyonunu yapsanız güzel olur mu hiçbir siyaset adamıyla dalga geçebilecek seviyeye düştünüz mü
chp-mhp-akp her türlü parti milletin iyiliğini istiyor ve herkes onlarla dalga geçiyor
ATATÜRK ile rte'yi karşılaştırmanız bence hata olur. (Tabi anlayan karşılaştırmaz ayrı...)
mizah olduğunu ben de biliyorum zaten kimseyle tartışmak da istemiyorum yarın öbürgün hep beraberiz birbirimize kin tutmanın manası olmaz yani detartışma yok, mizah bu mizah. aman tartışma çıkmasın
anladım, herhangi bir kötü niyetim yok 1-2 gülelim diye attım forumamizah olduğunu ben de biliyorum zaten kimseyle tartışmak da istemiyorum yarın öbürgün hep beraberiz birbirimize kin tutmanın manası olmaz yani de
ben pek hoş bulmuyorum böyle capsleri
Onu bende anladım fakat kişi konuyu alakasız bir yere çekince bende cevap verdim.anladım, herhangi bir kötü niyetim yok 1-2 gülelim diye attım foruma
tartışma çıkarsa uyarıyı ben yerim şşş çaktırmaİyi güzel gülelim ona ses çıkartmadım zaten sen sadece biraz tartışma önleyici bir havaya girince millet de alıngan davrandı.Neyse konu sapmasın.