cbg2002
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Açıkcası korkak bir yapım var benimO kadar da krknç dgl ki .s .s
Açıkcası korkak bir yapım var benimO kadar da krknç dgl ki .s .s
İyiymiş la@PertalWinchester @AtKafasıKanal[DOUBLEPOST=1414402916,1414401349][/DOUBLEPOST]@keremaktuna @DarkHeros @Rocker_Cyborg @IRFN
Bide Skript Yazmayı Biliyosan Öğretsene Mübarek@PertalWinchester @AtKafasıKanal[DOUBLEPOST=1414402916,1414401349][/DOUBLEPOST]@keremaktuna @DarkHeros @Rocker_Cyborg @IRFN
loop ile yapılabilir.bu kadar basit bir şey için 1000 satırlık kod aşırı değil mi![]()
Sesimden dolayı, abi, kodumun bebesi, ehehehehü sese bak gaz salarken çıkardığım ses diyecekleri için çekmiyorum.Bide Skript Yazmayı Biliyosan Öğretsene Mübarek
Skirpt in öğretilecek bir tarafı yok.loop ile yapılabilir.
Loop x times ile küçültülebilir demiştim.
Sesimden dolayı, abi, kodumun bebesi, ehehehehü sese bak gaz salarken çıkardığım ses diyecekleri için çekmiyorum.
Bana deme arkadaşa de.Skirpt in öğretilecek bir tarafı yok.
sitesine gir hiçbir şey bilmiyorsan bile aydınlanmş bir şekilde çıkarsın![]()
Bide Skript Yazmayı Biliyosan Öğretsene Mübarek
Sergün lanetini sana da bulaştıracak http://img.****************/upfiles/smiley/naughty.gifBni ndn etktldn
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İngilizce Anlamıyom Be Biri Anlatınca Daha İyi AnlıyorumBana deme arkadaşa de.
abi demeyecekseniz düşünebilirim.İngilizce Anlamıyom Be Biri Anlatınca Daha İyi Anlıyorum
Ben Kimseye abi Demedim Ama Başkalarını Bilmiyorum Ama Kimseye abi Diye Kötü Bir Lafta Kullanmam Eğer Forumda Kötü Bir Laf veya kötü bir konuşma küfürlü bir konuşma yapsam uyarı puanı alırdım elimden geldiğince düzgün kullanmaya çalışıyorum sizde çalışın Forumu düzgün kullanalım Arkadaşlar...abi demeyecekseniz düşünebilirim.