S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Ne olmuş foruma? G3'te yazı yazamıyorsun ya yazıklar olsun. Bende olacak o telefon, vurucam Asphalt 8'i.Foruma sahib cikalim sgdncb
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne olmuş foruma? G3'te yazı yazamıyorsun ya yazıklar olsun. Bende olacak o telefon, vurucam Asphalt 8'i.Foruma sahib cikalim sgdncb
Ne Yapacan Şimdi ÖğreticenmiNe olmuş foruma? G3'te yazı yazamıyorsun ya yazıklar olsun. Bende olacak o telefon, vurucam Asphalt 8'i.
1 saniyede öğrenebileceğini mi sanıyorsun, müsait değilim.Ne Yapacan Şimdi Öğreticenmi
Ne zaman öğreticeksin peki?1 saniyede öğrenebileceğini mi sanıyorsun, müsait değilim.
T9 sevmiyorum o yüzden türkçe karakter yokNe olmuş foruma? G3'te yazı yazamıyorsun ya yazıklar olsun. Bende olacak o telefon, vurucam Asphalt 8'i.
Türkçe klavye diye program var canüm. Basılı ttu mesela s ye ş çıkar.T9 sevmiyorum o yüzden türkçe karakter yok
![]()
Clash Oynuyo ReizT9 sevmiyorum o yüzden türkçe karakter yok
![]()
Clash 1 dgdhdj?retry 5 de kaldim cok gicik,taa ya selamlarClash Oynuyo ReizHangi Klandasın?
RETRY'da kaçıncı level ben 5
Asphalt 8'i yükleyip sildim,Speedtest yakıyo.Webtekno'ya ara sıra giriyo musun?
Face'n de var haniğ...
Bu ne şimdi bi açıklar mısın?Clash 1 dgdhdj?
Jungle Heat oynardim ben eski telde kaldi , clash pek sevmiyorum isinamadimBu ne şimdi bi açıklar mısın?![]()
Bende Jungle Heat e alışamadım,Clash'ta 7.seviye köy binam varJungle Heat oynardim ben eski telde kaldi , clash pek sevmiyorum isinamadim
Dur bende baslayayimBende Jungle Heat e alışamadım,Clash'ta 7.seviye köy binam var![]()
İmzan neyi kastediyor?Dur bende baslayayim
Tapatalk programindan giriyorum foruma otomatik o,cihaz markasi.İmzan neyi kastediyor?