[Soru]Skript Videolu Anlatım Yapacağım

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Çekme bence, biraz araştırmacı olmalı milletimiz. Biz nasıl bukkit forumlarından öğrendiysek onlarda oralardan öğrensin ki herşeyi ayaklarının altına beklemesin.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Çekme bence, biraz araştırmacı olmalı milletimiz. Biz nasıl bukkit forumlarından öğrendiysek onlarda oralardan öğrensin ki herşeyi ayaklarının altına beklemesin.
Ben bukkit forumlarından öğrnemedim.
Bu forumda insanlaeın skriptine göz ata ata kendimde yapmaya çalıştım öle öğrendim.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sesini sadist şeytanlar gibi kalınlaştırırsan daha havalı olur en azından Sadist bir anime karakterini izliyormuşçasına dinleriz seni.

Gerçi ben niye dinliyorsam.
Ya anime nedir allah aşkına bebek miyiz biz ya internete anime yazdım bebek videosu çıktı bo* gibi.Neresini seviyorsun ayyy! AYYYY,,,,,,,,,,,,,,,!,,,,,,,,,,,,!
Ay tansiyonum yükseldi.!!! Off! Ay anime ttırsunuz animeye aşık olmacaksınız!,,,!,, ya ha bronzi midir bronzanıdır nedir ha onu yutmuşsunu hay anime izlemişsiniz ayyyy! Bunedir yahu!!,!

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ya anime nedir allah aşkına bebek miyiz biz ya internete anime yazdım bebek videosu çıktı bo* gibi.Neresini seviyorsun ayyy! AYYYY,,,,,,,,,,,,,,,!,,,,,,,,,,,,!
Ay tansiyonum yükseldi.!!! Off! Ay anime ttırsunuz animeye aşık olmacaksınız!,,,!,, ya ha bronzi midir bronzanıdır nedir ha onu yutmuşsunu hay anime izlemişsiniz ayyyy! Bunedir yahu!!,!
12 yasinda tansiyon geleceğin kotu knk

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi