- En iyi cevaplar
- 0
Bana yalan söylüyorsunuzzz!Anime'de filmler gibi türlere ayrılır,korku,macera,komedi,aksiyon hatta +18 bile olabilir.
Ayrıca anime izliyorum demedim seslerden bahsetdim.
Anime tottoro ben izledim onu küçükken
Bana yalan söylüyorsunuzzz!Anime'de filmler gibi türlere ayrılır,korku,macera,komedi,aksiyon hatta +18 bile olabilir.
Ayrıca anime izliyorum demedim seslerden bahsetdim.
Yarıda bırakmayacaksan çek derim ve hakaretleri umursamayacaksan ha yorumlara bakma demiyorum adam yardım ister yardım edersin ama hakaret edenleri umursamama gibi bir yeteneğin varsa sana kalmış çekmek ya da çekmemek. (ne yazdım ben böyleYani çekeyimmi![]()
Bildiğim her şeyi videoya dökerimYarıda bırakmayacaksan çek derim ve hakaretleri umursamayacaksan ha yorumlara bakma demiyorum adam yardım ister yardım edersin ama hakaret edenleri umursamama gibi bir yeteneğin varsa sana kalmış çekmek ya da çekmemek. (ne yazdım ben böyle)
Arkadaşım, on binlerce anime var ve hepsi birbirinden farklı.Biri macera, biri komedi vs. . Sen anime izle öyle tartışalım tamam mı?Bana yalan söylüyorsunuzzz!
Anime tottoro ben izledim onu küçükken
Bu gün girebilseydin birlikte yapardıkYarın zamanım olursa ben de çeker uplarım 5 bölüm.
Sadece bilinmesi gerekenleri anlatırım diye düşünmüştüm ama siz bilirsiniz.Sana tavsiyem çekme. Çok fazla bir şey öğreteceğini sanmam.
Bende animeciyimSesini sadist şeytanlar gibi kalınlaştırırsan daha havalı olur en azından Sadist bir anime karakterini izliyormuşçasına dinleriz seni.
Gerçi ben niye dinliyorsam.
bilinmesi gerekenleri anlat pnpSadece bilinmesi gerekenleri anlatırım diye düşünmüştüm ama siz bilirsiniz.