- En iyi cevaplar
- 0
i luw itBenim hayatım ise budur
![]()
Iphone 5c cihazımdan tapatalk ile gönderildi
i luw itBenim hayatım ise budur
![]()
i luw it
Saol canim <3Ama Kemal abi öylesin.![]()
Söylesem miii ?neymiş o bakalım![]()
Söyle söyle.Saol canim <3
Söylesem miii ?![]()
Yaşın tutarsa gelirim akariz neden olmasin [emoji12]. İlk önce istanbula gideceğim @Zorinkun_ un yaninaGel dalariz diskolara.![]()
ok vapurla gelirsin 15 tutmazsa bizde kerhane yada kahveye gideriz.Yaşın tutarsa gelirim akariz neden olmasin [emoji12]. İlk önce istanbula gideceğim @Zorinkun_ un yanina![]()
Sen benim kafadansin heok vapurla gelirsin 15 tutmazsa bizde kerhane yada kahveye gideriz.![]()
Eyimuş. Valla oda olmazsa azdaha modern'i olan pavyon'a gideriz oda olmazsa bursa sokaklarinda kari ararim lanSen benim kafadansin he![]()
Sözüm var sana unuttun mu ? Parti felan [emoji6]Uuuuu. :3
lanit olsun çok zekyim fışkıyor bi yerlerimde sütlü zeka.Ne kadar zeki bi' çocuksun.![]()
Ilden ile selam ileten bir sirkette calisiyorumya herkesin selamini iletecem belese [emoji19]@Tet77 kemal abi İstanbulda Kağıthaneye uğricaksan oralarda cem olacakti Computeram1TR'nin kurucusu eğer görürsen AzlaazTR'nin selamini ilet.[DOUBLEPOST=1414532007,1414531970][/DOUBLEPOST]
lanit olsun çok zekyim fışkıyor bi yerlerimde sütlü zeka.![]()
Kedi persian mı? Modelini alayımBenim hayatım ise budur
![]()
Yolun uğrarsa dedim abi neyse ben bi ara istanbul'a gidecektim ozaman uğrarim cem'eIlden ile selam ileten bir sirkette calisiyorumya herkesin selamini iletecem belese [emoji19]
Kedi persian mı? Modelini alayım