Konu kapanabilir yanlış konu

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak bildim. Persian iran kedisi aynı şey zaten. Almayı düşünüyorum persian nasıl sence?

Persian ile iran kedisin de fark var nadil bir fark dersen suratlari baya farkli persianlarin ki daha cok insana benzer iranlarin ki azcik ezik gibi resim de surata iyi bakarsan
Alacam dersen iran kedileri ozel mama yiyor sokak kedisi mamasi veremezsin yani
Mamalari az daha pahali oyuncu degildirler bebekligin de az oynar fakat
Evcil kedidirler

Iphone 5c cihazımdan tapatalk ile gönderildi

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Persian ile iran kedisin de fark var nadil bir fark dersen suratlari baya farkli persianlarin ki daha cok insana benzer iranlarin ki azcik ezik gibi resim de surata iyi bakarsan
Alacam dersen iran kedileri ozel mama yiyor sokak kedisi manasi veremezsin yani
Manakari az daha pahali oyuncu degildirler bebekligin de az oynar fakat
Evcil kedidirler

Sokak kedisi maması sokak kedisi alsam bile vermem zaten. Fazla oyuncu olmaması iyi. Davranışları nasıl?

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayati boyunca beni ne isirdi nede tirmaladi alerjin varsa kotu tuyleri ucusuyor insan icine tuylu montla gitmeye alismak zorundasin tuylerini taramazsan topak topak olur
10 yil iyi beslersen yasar

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Hayati boyunca beni ne isirdi nede tirmaladi alerjin varsa kotu tuyleri ucusuyor insan icine tuylu montla gitmeye alismak zorundasin tuylerini taramazsan topak topak olur
10 yil iyi beslersen yasar

Sık sık taranması gerektiğini okumuştum. Tararım. Banyo yaparken huysuzluk çıkarıyor mu? Tüyleri almak için özel bir süpürge, vb. kullanıyor musun?