Duyuru Minecraft Türkiye Güncellemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
şu online yeşil şeysi var ya. işte onun minecraftlaşması (örn: çim = online, netherrack = offline gibisi) daha güzel olabilir.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel oldu craft man. Umarım forum için hoş olur. Buradan da XenFocus'a teşekkürler..

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Ressam olarak temanın güzelliğini onaylıyorum. İyi iş çıkarmışsın XenFocus. Header'in bg-image kaliteleri, bazı div'lerin yanındaki border'ların düzenlenmesi falan. Baya olmuş bu tema. Şimdi görüyorum önceki temanın dahada hantal gözüktüğünü. Sakın ha değiştirmeyin güzelim temayı böyle kalsın. :D

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
Ya güzel kardeşlerim böyle küçük şeyler için " Allah razi olsun " diyorsunuz ne anlamı var, bi tema getirmişler ALLAH RAZI OLSUN diyorsunuz yok artık.

ShadowCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İmzalar!
Evet biliyoruz, hepinizin geri istediği imzalar! Yeni tema ile birlikte imzalar geri geldi. Fakat birkaç düzenleme olduğunu belirtelim. :)
Yeni düzenleme ile birlikte her üyenin imzası her konuda sadece 1 kez görüntülenebilecek.
Ayrıca imza kriterleri; 3 bağlantı, 3 satır, 1 resim ve en fazla yazı boyutu 4 olarak belirlendi.

Bunun gelmesi iyi oldu.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sağolun. Sayenizde 200 Kişinin Üye Olduğu forumun En Fazla Üyesi Olan Grupların Arasına Girmiş Olan Skript Grubum Gitti!!!! Teşekkürler!! Sizi Burdan Tebrik Ediyorum.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...