Duyuru Minecraft Türkiye Güncellemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ben yeni temayı beğenmedim. Mybb'de olduğu gibi tema değiştirme şansım var mı?

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
valla bence güzel ama şu çevrimdışı mı vçevrimiçimi olayı varya güccücük bir tane yeşil simge var ama sadece ben beğenemedim yakında alışırım heralde yani temayıda pek sevemedim ama yani beğendim ama beğenmedim gibi bişi oldu zaten kötü olsa craft_man eklemezdi heralde

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Reklamları tamamen kaldırma olayı ücretli mi olacak ya da belli mesaj sayısının üstü ?[DOUBLEPOST=1413305460,1413305178][/DOUBLEPOST]Bir de tapatalk dışında direk siteden girince daha güzel bir mobil temayla karşılaşmak iyi olurdu.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Çevrımdışı birini gördüğüzde, yeşil renkli çevrimiçi işareti kırmızı olsun.

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Reklamları tamamen kaldırma olayı ücretli mi olacak ya da belli mesaj sayısının üstü ?[DOUBLEPOST=1413305460,1413305178][/DOUBLEPOST]Bir de tapatalk dışında direk siteden girince daha güzel bir mobil temayla karşılaşmak iyi olurdu.
Zaten Tapatalk kullanmayan üyelerimiz için mobil tarayıcılarıyla uyumlu tasarım.

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tema ayrı bir güzel yeni gelen özellikler ayrı bir güzel ve benim gibi Youtuber'lar için ayrı bir güzel olan etiketleme sisteminin 10 kişiyi kapsaması ayrı bir güzel.
Elinize sağlık çok iyi olmuş :)

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
telden masausti modda girince normal tel modda girdigim ile ayni sekilde gozukuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...