hayir online bir oyuncu olması gerekiyorOraya citizen koysak olur mu?
Sunucusu Adalardan Oluşuyor Skyblock Gibi Deniz TarzıAynen İlla Çevrede GezinenBir Kaç Oyuncu Olması Lazım En İyisi Spawn'a Yakın Yapıcaksın Her Zaman Geçen Olur![]()
Oraya citizen koysak olur mu?
ben survival sunucularda farmlarımı her zaman spawn yakınında yaparım oyundan çıkıp 1-2 saat sonra girdigimde ürünlerim büyümüş oluyorduAynen İlla Çevrede GezinenBir Kaç Oyuncu Olması Lazım En İyisi Spawn'a Yakın Yapıcaksın Her Zaman Geçen Olur![]()
Onla alakası yok denedim o kadar cahil değilizTohumlar, ağaçlar ve hayvanlar o chunk yüklenmediği zaman büyümezler. En azından bir kaç oyuncunun o bölgede olması lazım ki sınırsız şekilde büyümeye devam etsinler.
Chunkla alakası yok durumun dediğim gibi uzun süre farmın yanında bıraktım yarım saat geçti sadece yarısına kadar büyüdü.Başka birşeyden kaynaklanıyor buOraya köpek koy oturt Chunk yüklenir, mesela yerin altına bir oda yapar içine köpek koyarsın ve o Chunk hep yüklenir, her ada kopyalamasında bunu yaparsın.
Biz o chunktan ayrılınca yok olmaz mı?Oraya köpek koy oturt Chunk yüklenir, mesela yerin altına bir oda yapar içine köpek koyarsın ve o Chunk hep yüklenir, her ada kopyalamasında bunu yaparsın.
Açıkcası onların büyüme hızını istesen bile yavaşlatamazsın o kadar zor, benim bile belki o kadar eklenti bilgim yoktur. Eventi çözersem elbet yaparımda öyle bir eklenti kodlanacağını zannetmiyorum.[DOUBLEPOST=1414685646,1414685588][/DOUBLEPOST]Chunkla alakası yok durumun dediğim gibi uzun süre farmın yanında bıraktım yarım saat geçti sadece yarısına kadar büyüdü.Başka birşeyden kaynaklanıyor bu
Köpekler oyuncular gibidir ve Chunk yükleyebilir, eskiden Nether Wart sadece Nether'da yetişirdi ve oraya köpek koyardık, hatırlarım o günleriBiz o chunktan ayrılınca yok olmaz mı?
Skyblockda hayvanlar nasıl yok olmuyorsa bundada olmaz, köpek sana aitse tüm moblar silinse bile yinede yok olmaz.[DOUBLEPOST=1414685698,1414685650][/DOUBLEPOST]Sanırım hatanın sebebini bulamıcaz teşekkürler herkese.Biz o chunktan ayrılınca yok olmaz mı?
Skyblockda hayvanlar nasıl yok olmuyorsa bundada olmaz, köpek sana aitse tüm moblar silinse bile yinede yok olmaz.[DOUBLEPOST=1414685698,1414685650][/DOUBLEPOST]Sanırım hatanın sebebini bulamıcaz teşekkürler herkese.
Yavaş gömünAçıkcası onların büyüme hızını istesen bile yavaşlatamazsın o kadar zor, benim bile belki o kadar eklenti bilgim yoktur. Eventi çözersem elbet yaparımda öyle bir eklenti kodlanacağını zannetmiyorum.[DOUBLEPOST=1414685646,1414685588][/DOUBLEPOST]
Köpekler oyuncular gibidir ve Chunk yükleyebilir, eskiden Nether Wart sadece Nether'da yetişirdi ve oraya köpek koyardık, hatırlarım o günleri![]()
Açıkcası onların büyüme hızını istesen bile yavaşlatamazsın o kadar zor, benim bile belki o kadar eklenti bilgim yoktur. Eventi çözersem elbet yaparımda öyle bir eklenti kodlanacağını zannetmiyorum.